Jordan Woods mungkin telah cuba bermain-main dengan dia milik Khloé Kardashian sayang ayah Tristan Thompson sebagai perkara sekali sahaja, tetapi dakwaan baharu mengatakan bahawa ini mungkin tidak berlaku.

Mengikuti The Kardashians biasa Larsa Pippen adalah antara yang pertama menyampaikan berita kepada Kardashians bahawa sesuatu sedang berlaku antara Tristan dan Jordyn. Manakala bestie dia Kim Kardashian Barat tidak mempercayainya pada mulanya, yang lain sudah merasakan ada sesuatu yang berlaku di antara mereka berdua... menurut Larsa.

Larsa, 45, mengimbas kembali perbualannya dengan Kim dalam temu bual di Hollywood Dibuka [UNCENSORED] sebelum skandal itu sampai ke media. 'Saya menelefon Kim dan dia tidak mempercayai saya. Dia seperti, 'Tidak mungkin. Tidak ada cara, 'dia teringat.

Kourtney Kardashian , sebaliknya, lebih cenderung untuk mempercayai Tristan dan Jordyn sedang menjalin hubungan sulit. “Kemudian kami memanggil Kourtney,” Larsa menyambung, “dan Kourtney seperti, ‘Ya, saya percaya.’”

Apabila ditanya mengapa Kourtney begitu cepat mempercayainya, Larsa berkata, 'Terdapat situasi lain di mana [Jordyn dan Tristan] berada dalam bilik yang sama bersama-sama dan ia seperti, perasaan yang pelik. Dan Kourtney berada di dalam bilik itu.”Tuntutan baharu ini menunjukkan bahawa antara kalangan dalaman mereka, Tristan dan Jordan mereka sudah menaikkan kening dengan mengambil goda mereka terlalu jauh.

Apabila skandal itu diliputi pada akhir musim dua bahagian KUWTK, Keluarga Khloé terkejut. 'Dari saat cerita ini bercerita tentang Jordyn dan Tristan, pada mulanya, tiada siapa yang percaya bahawa ia adalah benar,' kata Kim. “Saya berasa sangat sedih dengan Khloé. Jordyn ialah seseorang yang benar-benar dipercayai dan dipercayai oleh Khloé serta disokong dan diambil bekerja serta semua perkara di atas. Ini sangat gila.”

Bukan sahaja kejadian itu berlaku memutuskan persahabatan , sebagaimana Jordan milik Kylie Jenner bestie dan roomate, tapi pecah satu keluarga. Anehnya, bekas teman wanita Tristan, Jordan Craig, telah mendedahkan dalam dokumen mahkamah bahawa Khloe membantu memecahkan keluarganya dengan menjalin hubungan dengan Tristan semasa dia mengandung anak lelaki mereka.

Khloe telah bersuara. Walaupun dia meminta maaf kepada Jordan, dia juga mendakwa dia tidak sengaja menjalin hubungan dengan Tristan semasa dia masih melihat Jordan.

Khloé dan Tristan mungkin baru-baru ini mengetepikan perbezaan mereka dan bersatu semula untuk hari lahir pertama anak perempuan mereka, tetapi tidak ada tanda-tanda perdamaian pada masa depan mereka.

Kredit Foto: Sara De Boer/ startraksphoto.com , Eugene Powers / Shutterstock.com, NGRE/BACKGRID