bekas Suri Rumah Sebenar Miami DAN Lea Black tidak menahan diri kerana dia mendedahkan mengapa dia bukan sebahagian daripada but semula musim baharu. Dia juga akan datang selepas bintang semasa rancangan itu, Alexia Echevarria dan Larsa Pippen .

Bercakap kepada Di Sebalik Tali Baldu bersama David Yontef podcast, Lea berkata dia tidak mahu kembali ke rancangan itu jika ia tidak akan menjadi 'berbeza' daripada tiga musim sebelumnya, tetapi dia, sebenarnya, bercakap dengan pengeluar tentang potensi kemunculannya semula.

'Jawapan sebenar ialah saya mempunyai beberapa perbualan dengan gadis pelakon itu,' kata Lea. 'Dan saya mempunyai beberapa perbualan dengan penerbit. Tetapi saya tahu selepas perbualan pertama dengan pengeluar, pada pendapat saya, ia akan menjadi lebih sama. Dan ia mungkin tidak akan berjaya untuk saya. Itu benar-benar kebenarannya.”

Lea seterusnya menghuraikan lebih lanjut bahawa dia tidak berada di Miami pada masa penggambaran, sebaliknya, dia berada di LA.

'Sekiranya saya mahu melakukannya, bolehkah saya bekerja dengan cara saya ke dalam persembahan itu satu cara atau yang lain? Hell yeah,” katanya.'Saya berada di LA ketika mereka membuat penggambaran,' sambungnya. 'Dan anda tahu, terdapat begitu banyak perkara penting yang berlaku di dunia yang saya usahakan... Tetapi saya mengucapkan selamat maju jaya kepada mereka, saya harap mereka semua mendapat manfaat daripadanya. Tuhan memberkati, anda tahu, champagne, semuanya.'

Tidak berada di rancangan itu tidak bermakna Lea tidak mempunyai pendapat yang kukuh tentang musim semasa. Dia baru-baru ini membidas Alexia kerana 'mengusir' arwah suaminya, dan dia menolak Larsa sebagai 'cetek'.

Semasa musim terbaru, Alexia menghubungi arwah suaminya Herman Echevarria didakwa kekasih gay di kamera. Kemudian, pada acara kebanggaan, Alexia secara terbuka mendedikasikan anugerahnya (untuk kerjanya dalam komuniti LGBTQIA+) kepada Herman, yang katanya telah belajar di kemudian hari dalam hidupnya juga seorang lelaki gay yang tertutup.

'Lihat, saya rapat dengan suami Alexia. Saya tidak pernah rapat dengan Alexia,” kata Lea dalam podcast itu. 'Dan saya mendengar beberapa perkara yang, jika benar saya akan membuat pendirian yang besar dan mempertahankan Herman... bagi pihaknya.'

Lea seterusnya berkata bahawa dia percaya 'bersiar-siar' orang mati adalah 'tidak adil.'

'Dia bukan di sini untuk mempertahankan dirinya,' jelasnya. 'Dan dia tidak melakukan apa-apa selain melimpahkan [Alexia] dengan kemewahan selama bertahun-tahun.'

Mengulas lanjut, Lea berkata, 'Saya harap mereka tidak cuba merampas perkara itu daripadanya.' Dia berharap Alexia lebih suka 'meraikan' Herman dan menyerlahkan 'sumbangan yang dia berikan kepada banyak perkara di dunia, kepada masyarakat, Miami, kepada perniagaannya, dan menjaga dia serta anak-anaknya serta keluarganya. ”

Lea mengambil langkah lebih jauh, berkata, “Jika ada yang cuba membuat dia kelihatan buruk. Saya akan mengalami kesukaran untuk menutup mulut saya.”

Seterusnya dalam serangan balas Lea ialah bekas bintang bersama Larsa Pippen, yang Lea katakan tidak akan pernah menunjukkan apa-apa bahan pada rancangan itu. Lea juga berkata Bersaing dengan Kardashians jalan cerita yang serasi dengan kehadirannya dalam rancangan itu tidak akan 'mampan' dan 'ia adalah buzz dan sudah berakhir.'

Lea juga berkata dia tidak pernah mengenali Larsa untuk meletakkan dirinya di luar sana.

'Saya tidak pernah melihat dia menangis atau mengadu atau merengek tentang kehidupan peribadinya. Saya tidak pernah melihat apa-apa perkara itu dengannya,' katanya, sambil menambah bahawa Larsa nampaknya hanya menggambarkan 'kehidupan cetek yang sangat dilihat dan dilihat.'

Walau bagaimanapun, Lea memastikan untuk memberitahu kami bahawa, walaupun dia mengkritik Larsa, dia dan Larsa adalah kawan.

'Saya tidak pernah melihat dia menjadi orang yang meluahkan perasaan dan dirinya di luar sana,' jelasnya. 'Saya rasa dia agak terjaga dengan cara itu.'

Nah, begitulah. Adakah anda merindui Lea di rancangan itu? Adakah anda bersetuju atau tidak bersetuju dengan kritikannya terhadap Alexia dan Larsa?

Suri Rumah Sebenar Miami tersedia untuk distrim sekarang di Peacock.

Kredit Foto: Shutterstock/s_bukley, Seth Browarnik/startraksphoto, Visi Faye/Imej Muka Depan/INSTARimages