Lee Anne Locken menjadi tajuk berita beberapa minggu lalu apabila Suri Rumah Sebenar Dallas star tweet bahawa dia akan tidak akan kembali untuk musim ketiga siri Bravo!

Pendedahan ini agak menakjubkan kerana LeeAnne, walaupun sangat kontroversi, boleh dikatakan bintang rancangan itu. Cepat ke hari ini dan LeeAnne telah memberikan temu bual baharu di mana dia menangani tweet tersebut dan mendedahkan jika dia benar-benar selesai dengan RHOD untuk selamanya!

Semasa penampilan baru-baru ini di Podcast Rundown Realiti , LeeAnne mula-mula membincangkan pertemuan semula dramatik yang menyebabkan kebanyakan rakan pelakonnya menentangnya dan mengkritik tingkah lakunya musim ini.

“[Pertemuan semula] amat sukar bagi saya. Mendengar secara berterusan ahli pelakon saya menyerang saya dan mengatakan perkara yang sangat tidak benar tentang saya, ia menyakitkan,” kongsi LeeAnne. 'Dan realitinya adalah jika ia menghancurkan jiwa anda, mengapa anda akan terus melakukannya? Saya tidak pernah menjadi penagih dadah tetapi saya bayangkan ia mesti seperti itu. Anda tahu bahawa ini memusnahkan anda tetapi anda tidak boleh berhenti.'

Topik itu kemudian beralih kepada sama ada dia benar-benar berniat atau tidak apabila dia menulis tweet dia merancang untuk berhenti daripada rancangan itu. LeeAnne membalas komennya sambil mendedahkan dia mungkin terbuka untuk melakukan musim ketiga JIKA beberapa perubahan dibuat, menyatakan dia bosan digambarkan dengan cara yang negatif.'Realitinya adalah saya fikir jika kita boleh meletakkan perkara-perkara tertentu maka ia pastinya akan sampai ke tempat yang anda tahu semua orang akan berasa selesa untuk bergerak ke hadapan. Ia seperti apabila anda memulakan kerja baharu, anda mempunyai tahap yang perlu anda tempuhi. Jika mereka tidak dapat memenuhi tahap tersebut, anda tidak akan mendaftar untuk bekerja di sana,” kata LeeAnne. “Ia adalah perkara yang sama untuk saya. Saya mempunyai beberapa perkara yang telah saya selesaikan. Saya sudah selesai dengan jalan cerita saya berbahaya ini yang benar-benar tidak masuk akal. Satu-satunya sebab gadis-gadis itu terlalu berlebihan dengannya ialah mereka benar-benar percaya bahawa mereka boleh menggunakan jalan cerita itu untuk mengeluarkan saya daripada rancangan itu.”

BRANDI REDMOND MEMOHON MAAF KEPADA LEEANNE LOCKEN!

LeeAnne juga menjelaskan bahawa dia tidak bimbang tentang kemungkinan Bravo memecatnya, memetik dia menyumbang lebih banyak daripada beberapa rakan pelakonnya.

'Bagi saya pada pandangan saya, apa yang saya sumbangkan mempunyai nilai yang sama seperti ketiga-tiga mereka disatukan.' Aduh! Tiga orang yang dia maksudkan ialah Brandi, Cary Deuber , dan Stephanie Holman . Sekali lagi, aduh!

Persahabatan masam manis LeeAnne dengan Brandi Redmond juga ditangani, kerana penonton melihat keretakan besar antara wanita menjelang akhir musim.

“Bahagian yang paling menyedihkan ialah anda tahu kami bercakap pada mulanya dan saya semua seperti Brandi dan saya berkawan. Saya benar-benar seratus peratus mempercayainya. Saya benar-benar seratus peratus percaya bahawa kami sebenarnya mewujudkan persahabatan dan membina ikatan,” kata LeeAnne. “Dan kemudian anda tahu sebelum musim bermula, dia menulis tweet bahawa kami tidak pernah berkawan... Dan saya tidak selalu kehilangan kata-kata tetapi saya kehabisan kata-kata dan kehilangan perasaan. Saya hanya benar-benar terluka.”

Dia bagaimanapun mendedahkan bahawa dia membiarkan pintu terbuka untuk kemungkinan perdamaian dengan Brandi pada masa depan dengan menyatakan dia seorang yang percaya besar dalam memaafkan.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI TEMUDUGA LEEANNE?