Lee Anne Locken sedang membuang tuala!

Bintang realiti Bravo hari ini mengumumkan bahawa dia akan berhenti Suri Rumah Sebenar Dallas .

Beberapa jam selepas Bravo menyiarkan bahagian pertama perjumpaan semula RHOD, yang tidak begitu baik untuk LeeAnne, dia menggunakan Twitternya dan menyatakan dia tidak akan kembali untuk musim ketiga.

Seorang peminat mula-mula menghantar tweet kepada LeeAnne, 50, untuk melihat sama ada Bravo mempunyai RHOD musim 3 dalam kerja-kerja. LeeAnne menjawab , 'Saya tidak akan berada di sana!' Wowzers. Tangkapan skrin pertukaran itu ada di bawah.

Tweet LeeAnne AllureJadi mengapa LeeAnne berhenti dari rancangan itu? Nampaknya dia merasakan dia sedang disunting dengan cara yang tidak baik. Biar betul.

LeeAnne tweet, 'Saya tidak berminat untuk terus digambarkan dengan cara yang PALSU,' apabila seorang peminat bertanya mengapa dia pergi.

tweet LeeAnne

Ini agak mengejutkan kerana walaupun LeeAnne sangat kontroversi, dia boleh dikatakan bintang rancangan itu.

Apabila bercakap tentang perjumpaan itu, LeeAnne mendapati dirinya berada di kerusi panas sebagai dia dipanggil keluar oleh rakan pelakonnya kerana kelakuan buruknya musim ini, sementara mereka juga menuduhnya membuat alasan untuknya. LeeAnne mendedahkan dia mempunyai PTSD dan menyalahkannya atas beberapa tindakannya. Walau bagaimanapun, kebanyakan rakan pelakonnya tidak membelinya.

Bravo masih belum mengulas mengenai pengumuman menakjubkan LeeAnne. Ada kemungkinan dia hanya berkata ini kerana marah, dan mungkin akan berubah hati nanti.

Bahagian kedua perjumpaan itu disiarkan pada Isnin depan di Bravo pada 10/9c.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA AKAN MERINDUKAN LEEANNE ON THE RHOD?