Kredit: Charles Sykes/Bravo

Pesona Selatan bintang, Mengambil Bonaparte , sedang memberi peminat kemas kini tentang tempat rakan dan kosnya, Taylor Ann hijau dan Olivia bunga , berdiri dengan bekas masing-masing.

Leva mendedahkan bahawa dia telah bergaul dengan gadis-gadis itu dan berdasarkan perbincangannya dengan mereka, 'kapal telah berlayar' untuk kedua-dua wanita pada percintaan masa lalu mereka dengan Shep Mawar dan Austen Kroll .

'Saya minum dengan Taylor dan Olivia, dan saya rasa kapal itu telah belayar untuk dia dan Olivia dari segi lelakiPesona Selatan,” adat Leva Kami Mingguan pada hari Selasa, 15 Novemberke. “

Pengasas bersama Republic Garden dan Lounge menambah bahawa kedua-dua wanita adalah 'gadis yang cantik dan manis' dan 'memuja' mereka berdua. Leva menyatakan bahawa walaupun Taylor dan Olivia adalah 'tangkapan yang hebat,' mereka bukan padanan yang baik untuk Shep dan Austen.

'Mereka gadis manis. Saya memuja mereka berdua,” kata Leva. 'Saya tidak fikir [mereka akan] kembali [bersama] daripada perbincangan saya dengan Taylor. Tidak.”Kedua-dua Taylor dan Olivia mempunyai perpecahan secara terbuka dengan bekas kosta mereka awal tahun ini.

Taylor dan Shep bertarikh lebih daripada dua tahun , dan semasa Pertemuan semula Southern Charm musim ke-8 istimewa yang difilemkan pada bulan September, Taylor tidak menahan perasaan permusuhannya terhadap Shep dan mendakwa dia 'menggunakan' wanita dan mendakwa Shep telah meniduri lebih daripada 300 wanita, dan dia 'membungkusnya' dengan 'membunuh pelacur'.

“Kami menghabiskan dua setengah tahun bersama. Anda didakwa telah meniduri lebih 300 wanita,” Taylor dituntut semasa reunion. “Awak keluar. Awak berpesta. Sekarang anda telah memasukkan saya ke dalam pembunuhan pelacur ini yang telah anda f-raja. Dan sekarang saya hanya nombor. Dan itulah yang membuat saya terharu.'

Leva mempunyai pandangan yang berbeza tentang hubungan Olivia dan Austen dan menegaskan bahawa Austen benar-benar menjaga Olivia semasa mereka perhubungan yang bermula pada penghujung 2021. Dia menyatakan ia mungkin tidak menterjemah seperti itu dalam rancangan itu, tetapi perasaan itu nyata.

“Austen sangat menyukainya sepanjang penggambaran. Dia benar-benar seperti, 'Ini akan menjadi isteri saya,'' ingat Leva. “Saya dan Olivia, sebelum kami memulakan penggambaranPesona Selatan[musim 8], kami mengadakan dua hari jadi [pesta] — [kerana] hari lahir kami selang beberapa hari — di Bourbon N’ Bubbles. Dan dia seperti, 'Siapa gadis itu? Saya akan mengahwininya.’”

'Dia sangat menyukainya dari awal. Anda tidak semestinya melihatnya seperti itu dalam rancangan itu, tetapi dia benar-benar, 'katanya tegas.

Walau bagaimanapun, Olivia menyatakan semasa perjumpaan semula bahawa Austen tidak bersedia untuk hubungan yang komited.

'Saya sudah bersedia untuk berada dalam hubungan itu, tetapi dialah yang, seperti, tidak dapat memikirkannya,' katanya kepada hos Andy Cohen .

Walaupun Leva berkata Olivia 'selesai' dengan Austen, pengasas Kings Calling Brewing Co., Austen mendedahkan pada bulan Oktober bahawa dia akan “jangan pernah berkata tidak pernah” untuk melihat semula percintaan mereka.

“Saya tidak akan pernah mengatakan tidak pernah bersamanya. Dia adalah orang yang sangat penting dalam hidup saya dan, seperti, dia sangat besar untuk saya, anda tahu, tahun ini untuk kembali kepada, anda tahu, siapa saya fikir saya,' Bantal dan Bir podcaster didedahkan. 'Jadi, saya tidak akan pernah mengatakan tidak pernah dengan yang itu.'

Leva mempunyai rancangan spin-off baharu bertajuk, Selatan Pesona Keramahan , yang ditetapkan untuk ditayangkan pada hari Isnin, 28 Novemberkepada pukul 9 malam EST di Bravo.