Kredit: Charles Sykes/Bravo

Cam Bonaparte terharu dengan hubungannya dengannya Pesona Selatan castmates pada episod malam Isnin Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Selepas tayangan perdana spinoff dia , Hospitaliti Selatan , yang berpusat di restoran dan lounge Charlestonnya, Republic, Leva mendedahkan tempat dia berdiri Madison LeCroy dan Datang Aspen selepas mereka drama musim lapan , bertindak balas terhadap Craig Conover tingkah laku pada Rumah Musim Sejuk , dan menjawab soalan tentang sama ada diaPesona Selatanbintang bersama telah bergabung dengan pelakonKeramahan.

“Saya tidak dijemput [untuk Perkahwinan Madison ] tetapi kami baik-baik saja,” Leva mengesahkan pada episod 28 November WWHL .

Bagi Venita, Leva mengesahkan mereka berada di tempat yang lebih baik selepas peminat menyoalnya sama ada dia percaya Venita atau tidak apabila dia berkata Madison merampas telefonnya dari tangannya untuk membaca teks yang dihantar Leva tentang dirinya.

“Itu sebenarnya bukan isu yang saya hadapi dengan Venita. Terdapat begitu banyak perkara lain yang berlaku sepanjang musim dalam persahabatan kami tetapi kami berada di tempat yang lebih baik dan saya suka mempercayai yang terbaik pada orang jadi saya berharap,” Leva berkongsi. 'Dia sebenarnya berada di parti perdana kami sekarang menyokong saya.'Semasa permainan soalan pantas, Leva ditanya tentang dirinyaPesona Selatanrakan pelakon, mendedahkan bahawa dia kini 'tiada' daripada mereka disekat dan tidak terkejut Taylor Ann Green tingkah laku terhadap bekas teman lelaki Shep Rose di perjumpaan semula.

Leva kemudiannya menamakan Naomie Olindo dan Bunga Olivia sebagai bintang bersama yang paling dia percayai, Shep sebagai bintang bersama yang paling dia inginkan untuk menceburi bidang perniagaan Austen Kroll dan Craig, dan Austen sebagai orang yang kakitangan Republiknya paling banyak mengeluh .

Bagi Craig, Leva berkata begitu apabila ia datang ke tingkah lakunya yang kontroversial padaRumah Musim Sejuk, termasuk telatah mabuk dan pertelingkahannya dengan rakan pelakonnya, ia hanyalah 'Craig berpeluang sebentar,' dan dia bercakap dengan sindiran masa lalu bahawa dia hanyalah wajah Sewing Down South dan bukan dalang di belakangnya.

'Saya tidak fikir Craig menganggap dia dalang tetapi saya pasti menganggap Craig terlibat dalam perniagaannya dan saya hanya marah,' jelasnya.

Walaupun Leva banyak cakap tentang diaPesona Selatanbersama bintang, dia tidak akan mendedahkan Bravolebrity yang mana paling kasar kepadanya di BravoCon . Walau bagaimanapun, apabila digesa oleh beberapa soalan daripada hos Andy Cohen , Leva mengesahkan ia adalah a Suri Rumah Sejati bintang dari Pantai Timur - siapa yang tidak Penyanyi Ramona .

Sementara itu, apabila ditanya soalan yang sama, Bawah Dek bintang Kapten Lee Rosback berkata bahawa penghormatan diberikan kepada salah seorang wanita Suri Rumah Sebenar Dubai .

'Saya tidak fikir dia sebenarnya tahu siapa saya dan ia adalah salah seorang gadis dari [RHODubai]. Ya [dia biadap],” katanya.

Juga padaWWHL, selepas berkongsi bahawa spinoffnya telah mendapat sokongan daripadanyaPesona Selatancastmates, menyatakan bahawa mereka 'berikat' di BravoCon dan membuat permohonan maaf yang diperlukan antara satu sama lain, Leva mendedahkan jika bintang bersamanya telah menjalin hubungan dengan sesiapa sahaja dalam pelakonKeramahan.

'Terdapat banyak kekacauan,' akuinya. “Jadi saya rasa ada beberapa percubaan — lebih daripada ituPesona Selatanberpihak kepada pelakon saya — percubaan.”

Hospitaliti Selatanmusim pertama disiarkan pada hari Isnin pukul 9/8c di Bravo.