Penarafan adalah untuk Mengikuti Kardashians spinoff ' Kehidupan Kylie' dan katakan saja ia adalah kekecewaan besar!

Selain diserang oleh pengkritik, milik Kylie Jenner rancangan realiti memulakan kerjaya dengan apa yang hanya boleh digambarkan sebagai penarafan rendah atau mungkin gagal.

Sepanjang setengah jam pertama, rancangan itu memperoleh 1.115 juta penonton biasa-biasa sahaja dengan 0.5 penilaian antara 18 – 49 tahun dewasa. Ia menjadi lebih teruk apabila rating merosot semasa episod kedua malam yang sama dengan 1.08 juta jumlah penonton ditambah penilaian 0.5 dengan orang dewasa 18 – 49.

Sekadar membandingkan, rancangan realiti Rob Kardashian dan Blac Chyna (yang memulakan kerjaya lewat tahun lepas) mendapat 2.08 juta jumlah penonton dan penilaian 1.08 dalam demografi 18 – 49 orang dewasa. Juga sebagai perbandingan, episod terakhir KUWTK yang disiarkan pada bulan Mac telah dilihat oleh 1.48 juta penonton.

Jadi bagaimanakah Kylie, 19, menerima berita buruk itu? Nah menurut laporan baru oleh RadarOnline , dia dikatakan 'hancur' kerana bilangan yang rendah.'Dia benar-benar berharap bahawa ini akan menjadi percutian besarnya dan ia akan memberinya masa depan yang besar dalam realiti TV,' kata orang dalam keluarga Kardashian kepada laman web itu.

ADAKAH LAMAR ODOM MENULIS CERITA TENTANG KARDASHIAN?

Seolah-olah semua itu tidak cukup buruk, rancangan itu juga semakin dihina oleh pengkritik. Bolehkah anda menyalahkan mereka? Saya cuba menonton episod pertama dan mendapati ia sangat membosankan dan tidak mempunyai sebarang hiburan sebenar. Ia pada asasnya menonton Kylie merengek tentang kemasyhuran dan kekayaannya semasa dia berhenti seketika untuk mengambil swafoto untuk meledakkan 96 juta pengikutnya di Instagram. Wahai Kylie yang malang. Sekiranya ada cara dia boleh menutup Instagramnya dan menjalani kehidupan yang tenang!

Dengan penarafan yang hambar ini, adalah selamat untuk mengatakan rancangan itu tidak akan diperbaharui untuk musim kedua.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA MENONTON LIFF KYLIE? ANDA TERKEJUT DENGAN PENARAFAN YANG RENDAH?