Dalam bahagian satu daripada dramatik Rumah musim panas pertemuan semula, Lindsay Hubbard mengisytiharkan dia tidak tidur dengannya Austen Kroll dalam empat tahun. Namun, musuhnya Ciara Miller (siapa yang mengejar Austen secara romantik ) dakwa Lindsaymengakuuntuk tidur dengannya di Montauk.

Sepanjang musim , Ciara dan Paige DeSorbo bertindak keras selepas Lindsay, yang bermesra dengan Austen pada majlis hari jadi — tindakan yang Paige dan Ciara anggap tidak boleh diterima.

Selepas episod perjumpaan pertama, Lindsay enggan duduk di tepi. Mengenai dakwaan Ciara tentang dakwaan hubungan dengan Austen, Lindsay bercakap di media sosial.

Shespeaksbravo baru-baru ini menyiarkan klip dakwaan Ciara, dan mereka menulis, 'Saya harap ini dapat ditangani lebih lanjut dalam bahagian 2 kerana saya seperti tunggu apa.'

Lindsay membalas siaran itu: 'Sudah tentu, anda boleh pergi: Ahad hujung minggu hari lahir saya, kami memandu keluar ke Montauk untuk melihat persembahan kugiran dan bergaul dengan rakan-rakan kami di luar sana (saya, Danielle [Olivera] , Carl [Radke] , Austen). Memandangkan kami tinggal di rumah kongsi lain, Austen dan saya tidur di katil yang sama kerana ia adalah satu-satunya katil/bilik yang terbuka untuk kami tinggal.”“Kami pengsan, tidak pernah sangkut paut. Tamat cerita. Ini adalah ekor lama orang yang cuba melukis gambar/naratif saya berdasarkan ketidaktepatan/peristiwa bukan fakta.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Comments By Bravo (@commentsbybravo)

Seorang lagi pengguna Instagram, twojudgeygirls , menyiarkan soalan mengenai ketegangan antara Lindsay dan Paige: “Mengapa mereka berdua tidak serasi? Mengapa Paige tidak boleh bertentang mata?”

Seorang peminat menawarkan teori dalam komen, 'Saya rasa sesuatu yang besar telah berlaku semasa Winter House.'

Lindsay menutup teori itu dengan memberikan komennya sendiri, 'Orang ramai membuat spekulasi ini tetapi tidak.. kami bergaul dengan baik di Winter House (sekurang-kurangnya di hadapan saya).'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Comments By Bravo (@commentsbybravo)

Peminat, nampaknya, dibahagikan antara Pasukan Paige dan Pasukan Lindsay. Ada yang beranggapan Lindsay tidak menghormati Ciara berhubung cinta segi tiga yang patah dengan Austen.

Walau bagaimanapun, yang lain merasakan bahawa Paige dan Ciara 'mempermalukan' Lindsay ketika dia melawan kesakitannya sendiri (yang berusia 35 tahun itu baru-baru ini mengalami keguguran). Pada masa yang sama, ramai daripada rakan pelakon seolah-olah memberi laluan kepada Austen.