Kredit: INSTARimages

Lisa Hochstein suami yang terasing, Lenny Hochstein , 56, berkongsinya Suri Rumah Sebenar Miami gaji dalam dokumen mahkamah yang difailkan baru-baru ini, yang dia harap akan meyakinkan hakim untuk menolak permintaannya untuk sokongan pasangan sementara.

Teman wanita Lenny, Katharina Mazepa , 27, yang dia mengesahkan dia berpacaran ketika berpisah dengan Lisa, 40, pertama kali diumumkan , terus mempamerkan percintaan mereka di media sosial. Dan semasa itu berlaku, Lenny mendedahkan gaji Lisa setiap episod rancangan realiti Peacock.

Dalam dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Muka surat Enam pada 27 Oktober, Lenny menyifatkan gaji Lisa sebagai 'gaji yang terlalu tinggi', dengan alasan bahawa dia tidak sepatutnya memerlukan sokongan kewangannya kerana dia boleh bergantung pada dirinya sendiri.

'Tidak dapat dipertikaikan bahawa [Lisa] memperoleh pendapatan yang besar sebagai bintang televisyen dan personaliti,' dokumen itu berbunyi. “… Berdasarkan maklumat dan kepercayaan, [Lenny] menegaskan bahawa [Lisa] memperoleh lebih daripada $30,000 setiap episod … rancangan realiti yang telah dibintanginya sejak 2012 dan terus muncul sehingga tarikh pemfailan usul segera ini.”

TheSuri Rumah Sebenar Miamimusim keempat mempunyai sejumlah 14 episod, jadi jika angka oleh Lenny ini tepat, itu bermaknaRHOMgaji untuk musim lepas ialah $420,000.Lenny kemudian berkongsi bahawa Lisa enggan meninggalkan mereka Pulau Bintang $52 juta rumah agam walaupun pranikah mereka memerlukan untuk berbuat demikian dalam tempoh 30 hari daripada sama ada pemfailan cerai pihak (dia memfailkan pada bulan Mei), dan oleh itu, dia telah pergi 'jauh dan melampaui sebarang keperluan untuk sokongan pasangan.'

Juga dalam pemfailannya, Lenny berkata dia membelanjakan $455,000 untuk perbelanjaan isi rumah untuk Lisa dan anak-anak mereka, anak lelaki Logan yang berusia enam tahun dan anak perempuan Elle yang berusia tiga tahun.

Pemfailan Lenny dibuat hanya beberapa bulan selepas Lisa menuduhnya cuba ' mencekik kewangan ” dia dan meninggalkan dia dan anak-anak mereka tanpa wang tunai kerana dia menikmati percutian Eropah dengan Katharina sepanjang musim panas.

Lisa juga telah berkata bahawa Lenny telah 'mengancam' dia di hadapan anak-anak mereka .

'Ini adalah masa yang sangat sukar, dan saya akan meminta privasi supaya kami dapat menjaga anak-anak kami yang paling bermakna bagi kami,' Lenny memberitahu Page Six pada masa perpisahan mereka.

“Saya cuba sedaya upaya untuk mengelaknya demi anak-anak kami yang amat kami sayangi. Kami telah menjalani kehidupan berasingan selama berbulan-bulan dan membuat keputusan untuk bercerai bulan lalu,” sambungnya. “Selepas keputusan dibuat, saya mula melihat Katharina . Ini adalah sesuatu yang Lisa sedar sebelum ia berlaku.”

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima akan mula disiarkan di Peacock pada 8 Disember.