Tambah Dada mengeluarkan amaran kepada pembencinya dalam catatan baru-baru ini yang dikongsi ke Instagram Storynya.

Di tengah-tengah spekulasi mengenai siapa yang mungkin berada di belakang a kumpulan bot yang didakwa yang menyasarkannya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama Garcelle Beauvais ' Anak lelaki Jax berusia 14 tahun dengan mesej perkauman , Lisa memberitahu pembencinya bahawa mereka 'tidak boleh menyingkirkannya' daripadanya. Tambahan pula, rakan pelakon Lisa Erika Jayne mencadangkan, melalui tweet semula, bahawa Garcelle atau Kathy Hilton mungkin berada di sebalik dakwaan pengambilan bot.

Dalam mesej yang disiarkan dan dipadamkan yang dikongsi ke Instagram Storynya pada 29 Ogos, melalui Reddit , Lisa memberitahu peminat dan pengikutnya, “Saya seperti lipas. Awak tak boleh lepaskan saya.”

'Tetapi percubaan yang bagus,' tambahnya, nampaknya berkenaan dengan khabar angin yang dihadapinya potensi pengambilannya sendiri daripada bot.

RHOBH Lisa Rinna Memberitahu Pembenci Mereka Tidak Boleh Singkirkan DiaDalam catatan kedua, Lisa menyertakan liriknyaChicago'Roxie.'

“Saya seorang bintang … dan penonton menyayangi saya … dan saya menyayangi mereka … dan mereka menyayangi saya kerana menyayangi mereka … dan saya menyayangi mereka kerana menyayangi saya … dan kami saling menyayangi … dan itu hanya kerana tiada seorang pun daripada kami mendapat kasih sayang yang mencukupi pada zaman kanak-kanak kami … dan itu adalah budak showbiz,” mereka membaca.

Lisa Rinna Kata Penonton RHOBH Suka Dia

Sementara itu, di laman Twitter Erika, dia mengetweet semula mesej daripada peminat yang mengesyaki Garcelle atau Kathy mungkin berada di belakang mesej kebencian dikongsi oleh bot.

“Orang ramai ingin mengatakan Erika mengupah bot tetapi dia mempunyai pengikut bot/palsu yang paling sedikit, di samping Dorit. Pengikut bot tertinggi daripada pelakon itu sebenarnya Garcelle dan Kathy Hilton. Sesuatu yang sangat SUS tentang perkara ini. Hmm,” mesej itu berkata .

RHOBH ERika Jayne Cadangkan Garcelle atau Kathy berada di Belakang Bot

Dalam tangkapan skrin yang disediakan oleh pengguna Twitter itu, dinyatakan bahawa Erika dan Dorit Kemsley mempunyai hanya di bawah 19 peratus pengikut palsu manakala Garcelle mempunyai 46 peratus dan Kathy mempunyai 32 peratus.

Manakala Lisa, Erika, dan Diana Jenkins semua telah berhadapan dengan dakwaan terlibat dengan bot, laporan daripada Radar Dalam Talian telah mengesahkan bahawa walaupun mendapat tindak balas, Lisa tidak akan pergi ke mana-mana apabila ia datangRHOBA. Seperti yang dijelaskan oleh outlet itu, dia 'masih banyak bekerja di Bravo' dan 'tiada apa yang berubah apabila ia berkaitan dengan majikannya.'

Dalam lebihRHOBAberita, laman Twitter yang belum disahkan yang diandaikan ramai kepunyaan Diana nampaknya telah digantung oleh Twitter atas sebab yang tidak diketahui.

Lawatan ke laman Twitter @Sdjneuro hanya memaparkan 'Akaun digantung,' dan, 'Twitter menggantung akaun yang melanggar Peraturan Twitter.' Halaman itu bagaimanapun tidak pernah disahkan jadi tidak pasti ia adalah akaun rasminya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.