Tambah Dada sedang melemparkan naungan utama kepadanya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama Lisa Vanderpump , sebagai Andy Cohen baru-baru ini membincangkan potensi penampilan Vanderpump pada pertemuan semula yang akan datang khas untuk musim kesembilan.

Awal hari ini, Rinna membuka laman Instagramnya di mana dia secara tegas menyatakan Vanderpump adalah 'pembohong' dan 'narsis/sosiopat.'

Seperti yang diketahui oleh kebanyakan penonton RHOBH, Vanderpump kekal terasing daripada kebanyakan rakan pelakonnya selepas mereka menuduhnya bocor a cerita negatif kira-kira Dorit Kemsley kepada media.

Walaupun Vanderpump penafian , wanita mempunyai terus menuduhnya berada di belakang kebocoran di Puppy Gate, walaupun selepas dia bersumpah demi nyawa anak-anaknya. Ini membawa kepada penyangkut tebing utama minggu lepas apabila penonton melihat Vanderpump diikat pada kerusi untuk mengambil ujian pengesan pembohongan dalam usaha untuk membersihkan namanya.

Dalam siaran pertama yang dikongsi padanya Instagram Stories, pada 21 Mei, Rinna menyiarkan gambar mesin poligraf dan dalam imej seterusnya yang dikongsi, dia menyiarkan meme yang berbunyi: 'Mereka akan berbohong secara terang-terangan sambil menyumpah nyawa anak-anak sendiri.' Meme itu juga dikreditkan ke akaun bernama 'Narcissist.Socipath.Awareness.'Tangkapan skrin siaran Rinna ada di bawah.

Lisa Rinna menaungi Lisa Vanderpump sebagai pembohong dan narsis

Rinna nampaknya menyertai senarai rakan pelakon Vanderpump yang semakin meningkat dikritik keputusannya untuk mengambil ujian pengesan pembohongan. Minggu lepas, Erika Jayne tertanya-tanya mengapa Vanderpump merasakan keperluan untuk pergi ke tahap ini, sementara Kyle Richards menyatakan keraguan terhadap ketepatan ujian.

Bagi Vanderpump, dia ada bersuara , dan menyatakan dia merasakan dia tidak mempunyai pilihan lain untuk membersihkan namanya.

Dalam lebih banyak berita RHOBH, semasa a Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung Acara Emmy pada hari Isnin, pengacara Andy duduk bersama semangat willie untuk membincangkan kerjayanya dan semasa berbual dengan peminat, dia ditanya sama ada Vanderpump akan menghadiri rakaman reunion akan datang .

'Tidak jelas,' kata Andy, menurut laporan daripada AOL pada 21 Mei. “Begini, saya sentiasa mahu berjumpa dengannya. Saya sentiasa mahu dia berada di sana. Dia selalu membenci saya semasa perjumpaan, kerana dia tidak suka soalan saya. Saya tidak suka idea dia datang dan membenci saya, kerana saya sangat menyayanginya. Kita akan lihat.'

Awal bulan ini, kerana khabar angin berpusar mencadangkan Vanderpump tidak akan muncul di perjumpaan semula , Rinna membuka laman Twitternya dan memberitahu peminat dan pengikutnya itu penggambaran perjumpaan itu adalah 'sebahagian daripada huraian kerja.'

'Jika anda tidak pergi tidakkah anda akan dipecat?' Rinna bertanya. 'Itu adalah preseden yang telah ditetapkan daripada apa yang saya lihat.'

Rinna juga berkata bahawa 'tiada sesiapa yang istimewa' dan bahawa dia dan rakan pelakonnya 'semuanya menandatangani kontrak yang perlu anda patuhi.'

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: Joe Seer/Shutterstock.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com, lev radin/Shutterstock.com