Kredit: Shutterstock/ lev radin lev radin/Kathy Hutchins

Tambah Dada sedang bertindak balas terhadap tuntutan Andy Cohen dibuat tentang dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills resit perjumpaan di rancangan radionya awal minggu ini.

Dalam satu siri kiriman yang dikongsi ke Instagram Storynya, Lisa mendedahkan bahawa apabila ia berkaitan dengan resitnya, dia tidak mempunyai hanya satu sampul surat seperti yang didakwa Andy. Sebaliknya, dia mempunyai dua, salah satunya maklumat yang disertakan kira-kira Kathy Hilton dan dia kehancuran di Aspen .

“Saya mempunyai [dua] sampul surat. Tidak satu pun … Dan mereka dipenuhi dengan resit … Dan ibu saya kelihatan baik di sini,” tulis Lisa dalam kapsyen foto dirinya di RHOBAset perjumpaan pada 1 November.

Lisa Rinna Sahkan Dia Membawa Dua Sampul Surat Berserta Resit ke RHOBH Reunion

Dalam Kisah Instagram kedua, Lisa memperincikan lagi kandungan sampul surat keduanya, mendedahkan dia membawa tangkapan skrin mesej teks yang dikongsi dengan beberapa orang di tengah-tengah kemarahan Kathy ke rakaman.“Saya mempunyai dua sampul surat dan satu mempunyai resit daripada dua rantai teks. Satu yang saya hantar mesej dengan [ Erika Jayne ] kerana dia bertanya kepada saya di mana saya berada dan apa yang telah berlaku kepada saya dan [ Kyle Richards ] berada di sana dengannya begitu dia tahu betul-betul apa yang berlaku di rumah dan apa yang baru sahaja turun. Dan kemudian yang satu lagi adalah rangkaian teks dengan pembantu saya dan salah seorang kawan baik saya,” dedah Lisa.

'Saya percaya ia adalah lapan muka surat apabila ia mencetaknya,' sambungnya, sambil menyatakan bahawa dia 'cuba memikirkan apa yang perlu dilakukan ” apabila mesej dihantar.

“Begitulah. Dua sampul surat. Bukan satu sampul, dua,” tambah Lisa. 'Hanya memastikan ia nyata.'

Lisa turut berkongsi gambar lakaran arwah ibunya , Lois Rinna , WHO meninggal dunia pada November 2021 selepas strok, di Kisah Instagramnya dan memberitahu peminat dan pengikutnya sudah hampir setahun sejak kematiannya.

“Sudah hampir [satu] tahun … dalam seminggu setengah,” dia memberi kapsyen pada imej itu.

RHOBH Lisa Rinna Menghampiri Ulang Tahun Kematian Ibu Setahun

hidupAndy Cohen Livepada hari Isnin, Andy memberitahu pendengar bahawa resit Lisa adalah berkenaan Sutton Strarke dan mereka Perbalahan tiket Elton John Gala , bukan Kathy dan dia tingkah laku di Aspen .

'Apa yang ada dalam sampul manila adalah resit yang berkaitan dengan snafu tiket Yayasan AIDS Elton John,' katanya.

Kemudian, mengenai mengapa adegan itu dipotong, Andy berkata, 'Terdapat banyak keputusan yang dibuat dalam suntingan untuk mengurangkan banyak perbualan. Hampir setiap topik kami habiskan kerana itulah yang kami lakukan.'

'Jika ia lebih lama, saya rasa semua orang akan mengadu ia terlalu lama,' tambahnya.