Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon bertindak balas terhadap Lisa Vanderpump ketiadaan di perjumpaan musim sembilan semasa beberapa siri temu bual yang diambil di belakang pentas semasa rakaman reunion.

Sebelum menyertai pelakon bersamanya di atas pentas untuk penggambaran episod istimewa itu, Tambah Dada mendedahkan soalan yang dia ingin bertanya kepada Lisa V. jika dia menghadiri perjumpaan itu. Camille Grammer dan Andy Cohen turut berkongsi pendapat mereka tentang Lisa V. menarik diri daripada rakaman itu.

'Saya mempunyai banyak soalan sebenarnya yang saya akan tanyakan kepadanya,' bermula Lisa. R. “[Seperti] mengapa dia pergi dan berhenti penggambaran . Apa sebab dia? Dan kenapa dia memanggil kami pembuli dan perempuan jahat .”

'Sangat sukar untuk menjadi pembuli apabila anda tidak berjumpa seseorang selama lapan bulan,' tambahnya.

Walaupun Camille berkata dia mempunyai “banyak empati terhadap' Lisa V. , dia juga mahu dia berada di rakaman itu.'Saya mempunyai banyak empati untuknya dan saya [faham],' jelas Camille. “Walaupun saya bersimpati dengannya, saya rasa dia sepatutnya muncul untuk meluahkan perasaannya. Inilah masanya untuk berkata, ‘Hai wanita, saya telah melalui semua ini.’ Dia tidak membenarkan dirinya peluang itu dan itu menyedihkan.”

Menurut pelakon terbaharu rancangan itu, Denise Richards , Lisa V. 'sepatutnya' menghadiri rakaman itu dan memenuhi syarat kontraknya dengan Bravo TV.

“Kita semua ada di sini. Kita semua meletakkan kehidupan kita di luar sana dan kita semua terdedah. Saya fikir kita semua, apabila kita bersetuju untuk membuat persembahan seperti ini, anda perlu memenuhi komitmen dan muncul dan saya fikir dia sepatutnya berada di sini,” katanya.

Bagi Andy, dia 'kecewa' Lisa V. memutuskan untuk melangkaui penggambaran.

'Saya fikir ia akan menjadi peluang yang baik untuk dia menangani masalahnya dengan wanita lain dan mereka dengannya,' katanya. “Saya tidak fikir mereka sedalam itu dan saya fikir semakin jauh anda menjauhinya dan hanya melihat di media sosial dan mendengar orang lain berkicau, ia menjadi lebih teruk dan lebih teruk. Saya sebenarnya berharap dia akan datang dan sebenarnya akan ada beberapa resolusi.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto:DFree/Shutterstock.com, Milla Cochran/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com