Kredit: Cindy Ord/Bravo

Pada perjumpaan semula musim 12 Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Tambah Dada bertentang mata dengan Kathy Hilton selepas menuduhnya mengalami krisis Aspen . Dakwaan itu, termasuk dakwaan bahawa Kathy mengugut kakaknya Kyle Richards , secara tidak langsung menyebabkan a keretakan antara adik beradik sekali lagi.

Dalam satu klip pertemuan semula, Lisa dilihat dengan sampul surat misteri, yang seolah-olah menunjukkan dia sedang duduk di atas resit. Walau bagaimanapun, apabila pertemuan semula itu berakhir pada 26 Oktober, penonton menyedari tiada sebarang sebutan mengenainya.

Dalam tangkapan skrin dakwaan pertukaran mesej Lisa, dikongsi oleh allabouttrh di Instagram, seorang penonton bertanya apa yang berlaku kepada sampul surat itu.

'Mereka menyuntingnya,' Lisa didakwa menjawab. '[Tetapi] saya menggunakannya - saya mengeluarkannya [dan] Andy melihatnya ... ia adalah sesuatu yang utuh - Potong segera.'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh All About The Real Housewives (@allabouttrh)

Ketiadaan sampul surat itu kelihatan ganjil bagi Bravo, memandangkan hubungan cintanya dengan 'resit.'

Setakat ini, peminat mempunyai dua teori utama mengapa ia didakwa dikeluarkan daripada perjumpaan semula. Ada yang percaya kandungan sampul surat Lisa adalah 'BS' — begitu juga dakwaannya terhadap Kathy.

Yang lain percaya peguam Kathy menghalang resit daripada diketahui. Teori ini akan menguatkan cadangan Lisa sebelum ini bahawa Kathy menggunakan peguam untuk menutup tuntutan.

Dalam kedua-dua kes, kandungannya masih menjadi misteri — melainkan Lisa memilih untuk mengeluarkannya di media sosial. Bagaimanapun, di penghujung perjumpaan itu, Lisa berjanji untuk menjatuhkan kapak berkenaan drama Aspen. Adakah dia akan berpegang pada kata-katanya?