Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Tambah Dada membuka tentang pertempuran anak perempuannya dengan anoreksia semasa episod rancangan malam Selasa, dan Amelia Grey Hamlin kini menangani tingkah lakunya semasa adegan makan malam keluarga kerana dia juga membuka tentang pertempurannya dengan gangguan makan.

Sebelum episod disiarkan, model berusia 17 tahun itu membawanya kepadanya Instagram Cerita untuk berkongsi beberapa siri mesej kerana dia merasakan dia perlu menangani tingkah lakunya semasa adegan tertentu, di mana bapanya cuba menggalakkan dia makan burger sayuran. Dalam adegan itu, Amelia dilihat membuat alasan mengapa dia tidak boleh makan makanan itu, sebelum akhirnya membentak bapanya, Harry Hamlin, dan memanggilnya pasif agresif.

Dalam mesej Amelia kepada peminatnya, dia mengakui dia 'sangat biadap' kepada ayahnya, sambil menambah bahawa dia berharap dapat membantu orang ramai memahami gangguan makan.

'Malam ini pada suri rumah anda akan melihat bagaimana gangguan pemakanan saya menjejaskan diri saya dan keluarga saya,' tulis Amelia pada 4 Jun. 'Ada adegan di mana saya SANGAT-SANGAT kurang ajar dengan ayah saya dan makanan yang dia mahu saya makan.'

“Saya tidak berada di tempat yang baik sama sekali. Saya mungkin kelihatan seperti telah pulih, tetapi yang pasti saya tidak,” sambungnya. 'Orang yang dipaparkan dalam episod malam ini bukanlah saya. Ia adalah orang yang anoreksia membuat saya. Saya harap anda semua boleh mengambil ini dan mengaitkannya. Saya pasti saya akan mendapat beribu-ribu komen yang mengerikan mengenai betapa biadab saya terhadap bapa saya.'Tambah Amelia, dia juga takut makan daging kerana menjadi vegetarian.

Amelia Gray Hamlin bercakap tentang tingkah laku biadap kepada ayah Harry semasa makan malam RHOBH

Dalam Kisah Instagram kedua, Amelia menunjukkan bahawa sukar baginya untuk menonton adegan itu, kerana pertempurannya dengan anoreksia adalah salah satu tempoh paling sukar dalam hidupnya.

'Saya sangat buta tentang betapa saya terperangkap, dan betapa berbezanya saya bertindak. Bukan mudah untuk mengimbau kembali detik-detik ini tetapi saya hanya berharap pengalaman ini akan menjadikan saya lebih kuat dan menghargai betapa menakjubkan rasanya apabila 100% PULIH DAN BAHAGIA,” dia mengakhiri catatannya.

Dia juga menyatakan bahawa hamburger kini menjadi makanan mingguan dalam dietnya.

Amelia Grey Hamlin memberikan maklumat terkini tentang gangguan makan

Peminat telah mengikuti Amelia dalam perjalanan peragaannya dan ada kedengaran tentang dia mendapat a rancangan realiti dengan kakaknya, Delilah Hamlin . Amelia telah lantang bersuara tentang masalah gangguan pemakanannya, termasuk perkongsian foto sebelum dan selepas untuk menunjukkan bagaimana anoreksia telah menjejaskan hidupnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa pukul 9 malam EST di Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com