Tambah Dada sedang menimbang Lisa Vanderpump Kehadiran akan datang di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan musim sembilan.

Dalam satu siri catatan yang dikongsi di Twitter pada hari Isnin, 13 Mei, Lisa R. memberi reaksi kepada peminat yang ingin tahu yang tertanya-tanya mengapa Lisa V. sedang mempertimbangkan untuk melangkau acara yang akan datang dan didedahkan jika dia percaya Lisa V. patut dipecat daripada persembahan untuknya keengganan untuk membuat filem dengan seluruh wanita .

“Sejak bila [suri rumah] menganggap pertemuan semula itu sebagai pilihan? Ia adalah sebahagian daripada pekerjaan. Sheesh,” tulis seorang peminat awal minggu ini.

'Pertemuan semula adalah sebahagian daripada huraian kerja,' kata Lisa R. bersetuju . “Jika kamu tidak pergi, kamu tidak akan dipecat? Itulah preseden yang telah ditetapkan daripada apa yang saya lihat. Jadi saya pasti semua akan berada di sana.”

Lisa Rinna Kata Kontrak RHOBH Memerlukan Kehadiran Reunion



Seperti yang mungkin diingati oleh peminat, Adrienne Maloof melangkau perjumpaan musim ketiga dan tidak termasuk dalam pelakon pada tahun berikutnya. Walaupun dia kemudiannya muncul dalam siri itu dalam peranan yang dibintangi tetamu, dia tidak pernah lagi ditampilkan sebagai 'suri rumah.'

“Izinkan saya meluruskan ini bukankah semua wanita berkata Adrienne sepatutnya hadir untuk perjumpaan semula jika anda mendaftar untuk membuat persembahan ini anda harus bla bla bla…. bukankah itu dalam filem di suatu tempat?” Lisa R. tertanya-tanya. 'Memandangkan kamu semua nampak jelas tentang semua ini.'

Di tengah-tengah kata-kata Lisa R. tentang pertemuan semula, yang ditetapkan untuk penggambaran pada bulan Jun , dia mula menerima komen daripada penonton dalam taliannya di mana dia dituduh cuba membuat Lisa V. dipecat daripada rancangan itu.

'Apa yang anda mahukan ialah [Lisa V.] dipecat dan kini mungkin Camille kerana dia tidak mengikuti orang ramai!!' satu orang berkata.

Sebagai tindak balas kepada kenyataan peminat, Lisa R. menafikan mahu Lisa V. dipecat daripada siri itu dan berkata dia hanya menunjukkan syarat kontrak mereka.

'Saya tidak mahu sesiapa dipecat hanya dengan menyatakan apa yang saya tahu adalah apa yang diharapkan daripada kami mengikut kontrak kami,' dia dijelaskan .

Lisa Rinna Tidak Mahu Lisa Vanderpump Dipecat dalam Tweet

“Ia satu kerja yang saya tahu sukar untuk anda semua melihatnya tetapi ia adalah satu pekerjaan. Anda memilih untuk melakukannya atau tidak,” Lisa R. menyambung. “Tiada siapa yang meletakkan pistol ke kepala awak. Itu pilihan anda. Kami menandatangani kontrak untuk melakukan KERJA ini. Tamat. Jika anda tidak mahu melakukan kerja itu maka anda pergi. Tamat.'

Selepas tweet Lisa R. dikongsi, seorang bersetuju dengan apa yang dia katakan tentang rancangan itu sebagai pekerjaan tetapi menambah bahawa Lisa V. telah berdepan dengan 'gangguan' selama berbulan-bulan daripada dia dan rakan pelakonnya.

Berikutan komen itu, Lisa R. menegaskan bahawa Lisa V. bukan satu-satunya orang dari rancangan itu yang telah berhadapan dengan tindak balas dalam talian. Malah, dia sentiasa berurusan dengan bashing.

“Bagaimana dengan semua penderaan yang kami alami di sini? Berbulan bulan kemudian? Tapi ok ke?” Lisa R. hairan.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Media Punch/INSTARimages.com