Kenapa Tambah Dada hampir berhenti peranannya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ?

Semasa temu bual baru-baru ini, Lisa bercakap tentang dia hampir keluar dari siri realiti sebelum bercakap tentang 'watak'nya di rancangan itu dan mendedahkan rancangannya untuk musim 10.

“Pertunjukan kami cenderung seperti anjing dengan tulang. Kami tidak bergerak dengan cepat, 'jelas Lisa kepada mereka Los Angeles Times .

Menurut Lisa, dia hampir berhenti daripada rancangan itu selepas musim keenam, selepas berdepan reaksi balas kerana mencadangkan bekas bintang bersamanya, Yolanda Hadid , tidak benar-benar menderita penyakit Lyme, seperti yang didakwanya. Sebaliknya, Lisa menimbulkan persoalan sama ada dia sebenarnya menghidap sindrom Munchausen, yang menyebabkan orang ramai bertindak seolah-olah mereka sakit sedangkan mereka sebenarnya tidak.

“Ia sudah sampai ke tahap gila. … Maksud saya, saya pernah menerima ugutan bunuh,” Lisa mengakui tentang keamatan daripada beberapa peminat rancangan itu pada masa-masa tertentu.Walaupun Lisa dan rakan-rakannya telah berpindah dari tuntutan Munchausen, mereka kini terperangkap pada dakwaan yang berterusan mengenai Lisa Vanderpump dan dia kemungkinan penglibatan dengan cerita yang bocor kira-kira Dorit Kemsley dan keputusannya untuk berikan anjing Vanderpump Dogsnya . Walaupun begitu, Lisa R. tidak mengambil drama terlalu serius dan melihat persona pada skrinnya sebagai 'watak'.

'Saya melihat dia sebagai watak kerana ia bukan semua siapa saya,' kongsinya. “Saya sedang memerhati Lisa di atasSuri Rumah Sejati— atau Rinna, seperti yang saya suka memanggilnya. Dia kelakar. Saya mendapat sepakan keluar dari dia sebenarnya. Apabila saya melihatnya, saya seperti, 'Tuhan, dia melegakan komik.''

'Dia seronok untuk ditonton,' Andy Cohen tambah. 'Dia kelakar dan dia mempersendakan dirinya sendiri. Dia memahami tempatnya di dunia, dan dia sangat selamat dengan dirinya sendiri. Saya hanya fikir dia menghiburkan.'

Sebelum menyertai barisan pelakonSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsuntuk musim kelima rancangan itu, Lisa R. berkata matlamatnya adalah untuk 'menjadi bintang,' walaupun itu bermakna menempa kerjaya televisyen realiti, dan bukannya kerjaya lakonan.

'Saya melihatnya dari sudut perniagaan,' jelasnya. “Saya melihat apa yang dilakukannya Nene Bocor , [Lisa Vanderpump], [ Kyle Richards ], [ Bethenny Frankel ]. Ia hebat. Saya telah dapat mendapatkan tawaran melalui platform media sosial saya dan mendapat pendapatan tambahan dalam bidang itu. Saya pun tak tahu nak mula dari mana. Macam-macam perkara sentiasa datang.”

Bagi potensi pulangannya untuk musim 10 , perkara-perkara yang sedang hangat diperkatakan untuk Lisa R.

“Kontrak saya tamat, saya boleh beritahu anda,” katanya. “Jadi sama ada kita mengulanginya, saya rasa terpulang kepada tuhan Bravo. Saya ingin kembali.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo