Lisa Vanderpump tidak bersedia untuk berbaik dengannya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama.

Menjelang episod baharu malam ini, yang memaparkan detik-detik yang membawa kepada Kyle Richards menjadi dibuang dari rumah Lisa oleh suaminya, Ken Todd , Lisa menyelar ahli pelakon yang telah menuduhnya menolak cerita negatif tentang Dorit Kemsley dan menjelaskan mengapa dia berhenti penggambaran bersama mereka pada pertengahan musim kesembilan.

'Saya berhenti penggambaran separuh musim ini,' kata Lisa Hiburan Malam ini pada 2 April. “Apabila anda seorang wanita yang berintegriti, dan anda seorang wanita yang bekerja keras dan sangat belas kasihan, dan sangat berfikiran utama, dan mereka terus menyerang anda dan menyerang anda, saya tidak tahu…”

'Saya tidak berintegrasi dengan wanita lain selepas mereka sentiasa memanggil saya penipu,' dedah Lisa.

Menurut Lisa, dia merasakan rakan pelakonnya sepatutnya percaya penafiannya menanam cerita tentang Dorit dan anjingnya kerana dia bersumpah atas kehidupan anak-anaknya, sambil menambah bahawa sebab Ken menjadi sangat marah dengan Kyle adalah kerana keengganan Kyle untuk mempercayai dia bercakap benar.Dia juga merasakan bahawa melainkan sesuatu yang besar 'berubah' antara dia dan pelakon lain, perdamaian tidak mungkin berlaku.

'Saya merasakan bahawa apabila seseorang berkata, saya bersumpah dengan kehidupan anak-anak saya, seperti yang anda lihat [dalam pergaduhan], saya tidak akan mempersoalkannya, saya tidak akan melakukannya,' jelasnya. 'Jadi, bagi saya, melainkan dinamik berubah secara radikal, saya tidak mahu orang dalam hidup saya mempersoalkan saya.'

Dalam tinjauan ringkas pada rancangan malam ini, Lisa akan dilihat dalam pertemuan terakhirnya dengan Kyle, yang berlangsung di rumah Lisa dan Ken.

Selepas tiba kekampung mawaruntuk membincangkan drama yang mengelilingi Dorit dan anjingnya, Kyle memberitahu Lisa bahawa Dorit 'sangat' kecewa kisah yang dikongsikan tentang keputusannya untuk memberikan haiwannya kepada wanita lain selepas mengambilnya daripada Vanderpump Dogs.

'Jika anda membaca artikel itu sepertinya ia berasal dari kem anda,' kata Kyle.

manakala Lisa mengaku bercakap dengan TMZ tentang cerita itu dan menafikan terdapat sebarang ketegangan antara dia dan Dorit, Kyle masih curiga dan mencadangkan Lisa terus bercakap tentang isu itu dalam usaha mendapatkan publisiti untuk pusat penyelamat haiwannya.

'Anda selalu berkata apabila anda melihat artikel itu, anda perlu melihat siapa yang mendapat manfaat, bukan?' Kyle bertanya. “Saya berada dalam keadaan yang sangat teruk di sini…kerana sebagai rakan anda, saya ingin berkata, ‘Itu tidak benar! Saya tidak percaya itu.'”

Selepas Ken memasuki bilik di mana Lisa dan Kyle bertengkar, dia memberitahu Kyle dia sepatutnya mempertahankan Lisa.

'Saya tidak, saya tidak merasakan itu Ken!' dia membalas.

Pada ketika itu, Lisa bertanya kepada Kyle sama ada ia masuk akal untuknya bocorkan cerita kepada Radar Online dan kemudian menafikan cerita tersebut kepada TMZ.

'Itulah yang semua orang fikir, ya,' jawab Kyle. “Kamu datang ke sini untuk memanggil saya penipu!” Lisa membalas tembakan.

Berikutan perang mulut, Ken menghalau Kyle keluar dari rumah mereka dan Lisa dan Kyle telah berjauhan sejak itu.

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV! Klip pratonton ada di bawah.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada malam Selasa pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com