Lisa Vanderpump percaya Lala Kent dan Randall Emmett harus mendedahkan hubungan mereka kepada kamera TV Bravo.

Semasa temu bual, pihak Peraturan Vanderpump ahli pelakon berkata bahawa semasa dia gembira untuk melihat bahawa Lala akhirnya mengakui percintaannya dengan penerbit Hollywood pada rancangan itu, Randall 'sepatutnya' akhirnya bersetuju untuk menyertai rancangan itu.

'Nah, saya tidak tahu hubungan mereka dengan begitu rapat, [tetapi] saya sebenarnya gembira sekarang kerana dia boleh lebih terbuka tentang siapa yang dia dating kerana saya fikir dalam rancangan realiti jika anda ditutup, ia mula jenis benar-benar menimbulkan banyak soalan,” jelas Lisa kepada Hidangan Harian pada 9 Januari.

Seperti yang akan diingati oleh peminat, Lala menyembunyikan hubungannya daripada orang ramai sepanjang musim kelima rancangan itu tetapi disebabkan gaya hidupnya yang tiba-tiba melampau, termasuk Range Rover baharu, peminat mula mengesyaki dia sedang berkencan dengan orang kaya. Kemudian, sebagai khabar angin mengenai hubungannya dengan Randall, yang telah berkahwin secara sah kepada bekas isteri Ambyr Childers pada masa itu, mula muncul, dia terus berdiam diri.

'Orang lebih berminat dengan apa yang anda sembunyikan daripada apa yang anda katakan. Jadi saya rasa itu bagus,” kata Lisa.Walaupun Lala merahsiakan hubungannya dengan Randall selama hampir dua tahun, dia akhirnya pergi awam dengan percintaan di Instagram pada Januari tahun lalu dan telah mempamerkan cinta mereka di media sosial sejak itu. Walaupun begitu, Lala telah menegaskan bahawa dia dan Randall tidak akan muncul bersamaPeraturan Vanderpump.

Sebagai tindak balas kepada Lala dan Randallenggan membenarkan dia menyertai pelakon, Lisa berkata Randall 'sepatutnya' berada di rancangan itu kerana dia adalah sebahagian besar dalam kehidupan Lala, terutamanya sekarang mereka telah bertunang .

'Saya fikir dia sepatutnya hadir dalam hidupnya di rancangan itu kerana saya fikir dia adalah sebahagian daripada hidupnya. Jadi saya fikir itu adalah sesuatu yang perlu dia tangani pada satu ketika, 'kata Lisa. 'Tetapi saya fikir dia cukup menyokongnya. Apabila kami makan malam bersama, dia kelihatan sangat menyokong dan menyokong persembahan itu, jadi itu perkara yang baik.'

Lisa juga bercakap dan menjelaskan dengan tepat bagaimana dia tahu James Kennedy ibu bapa yang bercerai Jackie dan Andros Georgiou , selepas ibunya dilihat pada a episod baru-baru ini merayu Lisa untuk memberikan James kerjanya kembali.

'Baiklah, kami tidak begitu rapat,' dijelaskan . Lisa. 'Ia kadang-kadang kelihatan [begitu] kerana persepsinya sedikit ... tetapi saya bertemu ibu bapa James melalui Bruno Tonioli beberapa tahun lalu sebelum dia mula bekerja untuk kami, siapa yang menilaiMenari dengan Bintang, siapa kawan lama saya. Sebelum itu, saya pernah bertemu Andros dan Ken mengenali Andros secara samar-samar. Saya telah bertemu Andros dengan George Michael dan Andros berada di sekitar tempat kejadian di London, jadi kami mengenalinya sedikit sebanyak.'

KETAHUI JIKA JAMES MASIH BEKERJA DI SUR SELEPAS DIPEcat!

Dia menyambung, 'Kemudian kami makan malam pada malam itu dan mereka berdua berkata, anda tahu, bolehkah anda memberi salah seorang anak lelaki saya, James, pekerjaan, mungkin sebagai busser atau barback? Dia mungkin, kerana kita telah mulaPeraturan Vanderpumppada masa itu, saya fikir mungkin kami berada di musim pertama, berfikir, 'OK, saya mahu terlibat dalam ini,' dan jelas sekali dia mula tidur dengan Kristen Doute , dan dia berada di sana seperti tikus di atas paip longkang.”

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Seth Browarnik/startraksphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com