Mempunyai Lisa Vanderpump akhirnya cukup?

Semasa temu bual di restoran barunya , Taman Koktel Vanderpump di Las Vegas, yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star bercerita tentang 'kesakitan' yang masih dirasainya selepas mengharunginya musim kesembilan emosi dengan rakan pelakonnya.

'Selepas 380 episod kadang-kadang anda perlu berkata - cukup baik,' kata Lisa Surat Harian Khamis lepas. “Saya fikir kita semua sampai ke tahap di mana kita memerlukan rehat pada satu masa. Tetapi saya rasa saya mempunyai 10 hari lagi sebelum saya memulakan penggambaranPeraturan Vanderpumpsekali lagi – jadi tidak terlalu banyak rehat.”

Menurut Lisa, drama Puppy Gate meninggalkannya di tempat yang buruk, secara mental. Malah, dia tidak merakam beberapa episod terakhir siri ini bersama bintang-bintangnya.

“Malangnya musim ini masukSuri rumahia menjadi terlalu berat bagi saya, di mana saya berada dalam hidup saya pada masa itu, perkara peribadi yang saya hadapi saya tidak dapat mengatasinya dengan baik,” kata Lisa, memetik kematian 2018 daripada abangnya, Mark Vanderpump .“Saya tidak begitu bersedia untuk menghadapi mungkin apaSuri rumahdiperlukan. Saya hanya tergelincir,” sambungnya. 'Saya membuka Tom Tom, saya membuahkan hasil, saya bekerja keras untuk ini. Kami bekerja keras dengan kedermawanan kami dengan anjing kami. Kami membuka tempat perlindungan di China. Kami mempunyai banyak perkara yang berlaku. Saya kehilangan satu-satunya adik beradik saya, saya lakukanPeraturan Vanderpump– Saya adalah [Penerbit Eksekutif] mengenainya. Banyak yang berlaku.”

Ketika Vanderpump cuba mengekalkan empayar restorannya dan usaha hak haiwannya menghadapi kehilangan satu-satunya adik beradiknya , dia percaya dia telah dilayan 'tidak adil' dan menyelar rakan pelakonnya kerana terus datang 'kepadanya.'

'Ia menjadi terlalu banyak,' tambahnya.

Manakala Lisa tidak keluar langsung untuk berkata dia akan pergiSuri Rumah Sebenar Beverly Hills , dia bercakap tentang kehidupan selepas Bravo TV.

“Menjadi seorang pengusaha restoran, wanita perniagaan dan dermawan adalah penting bagi saya. Jadi saya akan terus melakukannya selepas ituSuri rumahkerana itulah yang saya lakukan,” kongsinya.

Dalam berita RHOBH yang lain, Kyle Richards baru-baru ini bercakap tentang hubungannya dengan rakan pelakonnya, kerana dia mendedahkan bahawa pelakon itu semakin rapat selepas Lisa berhenti membuat penggambaran dengan mereka semasa musim kesembilan.

'Saya harus katakan, pelakon benar-benar terikat dengan semua yang berlaku dengan Lisa. Saya menjadi lebih rapat dengan semua wanita,” kata Kyle kepada Minggu Berita , sambil menambah bahawa persahabatannya dengan Teddi Mellencamp , yang Camille Grammer baru-baru ini dirujuk sebagai 'menyeramkan,' telah menjadi lebih baik.

'Teddi dan saya sangat rapat,' sambung Kyle. 'Tetapi saya perlu katakan secara keseluruhan pelakon, hubungan kami telah pergi ke tahap yang lebih mendalam dan kami telah mendapat lebih banyak kepercayaan antara satu sama lain, jadi itu sangat bagus untuk dimiliki.'

Tontonan Langsung RHOBH – Ini juga merupakan utas tontonan langsung untuk episod baharu malam ini, jadi jangan ragu untuk mengulas dan bersembang di bawah semasa episod itu disiarkan pada 9/8c malam ini di Bravo TV!

Kredit Foto: ROGER WONG/INSTARimages.com