Lisa Vanderpump tidak bersetuju dengan sentimen yang disiarkan oleh Andy Cohen semasa episod terbaru rancangan Radio Andy beliau, Andy Cohen Live. S dia juga membalas tembakan Kyle Richards selepas dia menyiratkan awal minggu ini bahawa Lisa berbohong tentang tidak menonton Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim ini.

Andy Cohen, hos TV Bravo dan penerbit eksekutif Real Housewives, membandingkan pemikirannya tentang ketiadaan Lisa di RHOBH perjumpaan musim sembilan kepada pemikiran Lisa Adrienne Maloof ketiadaan musim ketiga. Selepas itu, Lisa, seorang pengusaha restoran dan kemanusiaan, menggunakan Twitter untuk berkongsi pendapatnya sambil mengesahkan ada tiada apa yang dia akan terlepas tentang persembahan itu .

Pada 11 Jun, Lisa menjawab seorang peminat yang menyatakan bahawa situasi dia dan Adrienne adalah 'sangat berbeza.'

'Saya tidak akan hadir ke perjumpaan semula jika saya LVP sama ada,' tulis peminat itu. “Wanita-wanita itu benar-benar membencinya. Dan mereka meneruskan tingkah laku ini di media sosial lama selepas rakaman tamat.”

'Setuju,' jawab Lisa.Semasa episod IsninAndy Cohen Live, Andy ditanya perasaannya tentang Lisa yang melangkau perjumpaan musim sembilan.

“Nah, saya akan merujuk anda kepada apa yang LVP katakan tentang Adrienne tidak muncul pada perjumpaan semula musim ketiga. LVP sesuai,” Andy dijelaskan , merujuk kenyataan di mana Lisa menyatakan Adrienne sepatutnya 'datang, bersihkan kekacauan, dan teruskan.'

Dalam tweet kedua, Lisa membalas peminat yang mencadangkan dia akan kembali ke rancangan itu pada satu ketika selepas berhenti .

'Saya tidak terlepas apa-apa tentang pengalaman itu,' jawab Lisa. “Saya sedang membuat penggambaran #PumpRules.”

Lisa juga mengambil sedikit masa pagi ini untuk membalasnya bekas kawan Kyle. Semasa penampilan Kyle di Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada malam Selasa, dia ditanya pendapatnya tentang Lisa yang mengatakan dia tidak menonton RHOBH musim ini, dan Kyle kelihatan ragu-ragu .

“Dia tweet tentang semua episod… Dia dan [ Charlie Sheen ] sedang menonton bersama,” kata Kyle, semasa penampilannya bersama bekas isteri Charlie Denise Richards .

Awal hari ini, Lisa mengambil gambar Kyle dan pelakon RHOBH ketika dia tweeted : “Ha! Nampaknya saya berbohong dan saya menonton #rhobh … Oh well. Selamat pagi, kembali dari Vegas selepas mengubahnya, berjalan lancar Sekarang mari kita lihat siapa yang boleh saya manipulasi hari ini.'

Lisa Vanderpump Membakar Kembali di Kyle Richards dan RHOBH Costars

Walaupun khabar angin baru-baru ini mencadangkan kakak Kyle, Kathy Hilton , boleh dibawa ke persembahan sebagai pengganti Lisa, Andy dan Kathy telah menutup laporan tersebut.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Debby Wong / Shutterstock.com