Lisa Vanderpump tidak gembira melihat apa Dorit Kemsley berkata tentangnya semasa temu bual di belakang pentas di Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim sembilan rakaman reunion .

Pada hujung minggu, sambil menjamu selera spinoff baharu yang berpotensi dan menangani perbandingan terkini dengan Adrienne Maloof , Lisa memberi reaksi kepada peminat yang menyebut temu bual Dorit. Semasa temu bual, Dorit membidas Lisa kerana gagal menghadiri perjumpaan itu dan melabelkan dia 'pengecut.'

“Saya melihat video kru bersiap sedia untuk perjumpaan semula & bertanya bagaimana perasaan anda tidak berada di sana. Kebanyakannya dijangka… tetapi apa yang [Dorit Kemsley] katakan adalah keji, menjijikkan & sangat menyedihkan sehingga dia boleh mengatakan ini [mengenai] seorang rakan sehingga membuatkan saya menangis,” tulis peminat itu sebagai reaksi kepada wawancara di belakang pentas.

'Sayang saya setuju,' jawab Lisa.

Juga semasa sembang belakang pentas Dorit, dia berkata walaupun dia menjangkakan Lisa muncul dengan kepala tegak, dia sebaliknya. menamatkan lariannya pada siri itu tanpa rahmat dan tanpa maruahnya utuh.

Walaupun Lisa tidak akan muncul diRHOBAmusim 10, dia mula membuat penggambaran Peraturan Vanderpump musim kelapan dalam bulan May. Dia juga tidak lama lagi boleh membintangi siri lain berdasarkan daripada restoran terbarunya , Taman Koktel Vanderpump di Caesar's Palace di Las Vegas.

Awal tahun ini, khabar angin mungkinPeraturan Vanderpumpspinoff gaya di restoran Sin City mula berpusing. Pada hari Sabtu, Lisa memetik seorang peminat yang menyatakan minat terhadap idea itu menjadi kenyataan.

“Akhirnya Tweet [Bravo TV] bernilai [suka] dan tweet semula. [Vanderpump Vegas] spin-off tidak lama lagi???” mesej yang dibaca.

Dalam tweet ketiga, Lisa menjelaskan mengapa keputusannya untuk tidak menghadiri pertemuan semula musim sembilan berbeza dengan keputusan Adrienne untuk melangkau perjumpaan musim ketiga selepas itu Brandi Glanville mendedahkan salah satu rahsia keluarganya.

'5 lawan satu untuk 21 episod...itulah perbezaannya,' tweet Lisa.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Fernando Lucena/startraksphoto.com, Jesse Grant/Bravo