Lisa Vanderpump akhirnya bertindak balas terhadap Suri Rumah Sebenar Beverly Hills komen pelakon tentang wain rosé beliau semasa episod musim ini, sebagai Camille Grammer mengambil kredit untuk penilaian dari episod akhir musim baru-baru ini.

Semasa Episod RHOBH , yang disiarkan pada 18 Jun, pelakon melawat Provence, Perancis, dan semasa keluar ke ladang anggur untuk merasai wain, bekas rakan pelakon Lisa Tambah Dada mengambil gambar minuman rosé tandatangannya sambil ahli pelakon lain ketawa.

'Saya tidak pernah benar-benar menyukai rosé [dia], jadi saya lebih suka mempunyai yang lebih baik. Saya boleh pilih jenis rosé yang saya suka, dan saya tidak pernah suka rosé itu,” kata Rinna mengenai minuman rosé Lisa.

Lisa, siapa berhenti persembahan bulan lepas, melalui Twitter pada 21 Julai untuk membalas pengikut yang memuji Vanderpump Rosé dan menyatakan bahawa dia memilihnya sebagai kegemarannya semasa ujian rasa buta.

Lisa menulis: 'Baiklah terima kasih, ya ia menakjubkan dan melakukannya dengan sangat baik. Sungguh memalukan mereka terpaksa memperlekehkan RHoBh Pandora dan Jason telah bekerja keras sekali. Saya memberkatinya…????????.”Dalam berita RHOBH yang lain, Camille mengambil kredit untuk kejayaan penarafan episod akhir musim yang disiarkan pada 9 Julai.

Awal hari ini, dia menggunakan laman Instagramnya untuk berkongsi berita tentang penarafan itu, dia menulis: “Tahniah @bravotv @bravoandy @evolutionusa Wanita #rhobh Saya muncul dan membawanya! ????????”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Camille Meyer (@therealcamille)

mengikut data penilaian , episod akhir menjaringkan penilaian tertinggi musim ini. Episod, yang memaparkan kepulangan Lisa kepada persembahan serta Camille konfrontasi dramatik bersama bintang-bintangnya, dilihat oleh 1.82 juta penonton.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan kini disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, s_bukley/Shutterstock.com, DFree/Shutterstock.com