Lisa Vanderpump telah diletakkan pada letupan oleh Ariana Madix semasa wawancara podcast awal bulan ini, dan pada episod malam Isnin Peraturan Vanderpump , selepas Ariana mempersoalkan amalan perniagaan bosnya.

Selepas persoalan ditimbulkan berkenaan dengan cara Lisa mengadakan perkongsian dengan Tom Sandoval dan Tom Schwartz untuk baru mereka restoran dan bar , TomTom, yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star dihadapkan dengan peminat di Twitter yang tertanya-tanya sama ada semua tawaran restorannya dibuat dengan jabat tangan semata-mata.

Kritikan Ariana terhadap Lisa adalah bahawa kontrak yang dia berikan kepada Toms untuk ditandatangani kononnya adalah 'perjanjian yang tidak mengikat,' yang dia katakan semuanya tetapi bermakna tidak ada perjanjian sebenar.

“Adakah Lisa mempunyai perjanjian berjabat tangan dalam perkongsiannya dengan Caesar’s Palace? Siapa yang berniaga begitu?” orang itu bertanya.

'Kami tidak mempunyai pasangan seperti biasa dan ya GUILLERMO dan saya berjabat tangan 12 tahun yang lalu, yang sangat bagus,' jawab Lisa.Mengenai perjanjiannya dengan Toms, Lisa berkata mereka masing-masing menerima 5 peratus kepentingan dalam perniagaan dan sejak itu telah meletakkan perkongsian mereka ke tangan peguam mereka.

'Tetapi 5% setiap perjanjian ini ... ya sekarang ia di tangan peguam,' jelasnya Twitter .

Lisa Vanderpump membalas kritikan Ariana Madix tentang TomTom Deal

Idea untuk TomTom pertama kali dibawa ke Toms pada 2016 di majlis perkahwinan Schwartz dan isterinya sekarang, Katie Maloney . Walau bagaimanapun, lokasi West Hollywood tempat itu tidak terbuka kepada orang ramai sehingga Ogos tahun lepas.

Selain membidik Lisa padaPeraturan Vanderpump, Ariana bercakap tentang isunya dengan bos Restoran SURnya semasa temu bual padaSemuanya Ikonikdengan Danny Pellegrino awal bulan ini.

“Saya tidak bersetuju sedikit dengan Lisa musim ini mengenai layanan Tom dan perkara tertentu. Bukan saya sahaja, tetapi mungkin saya yang bercakap mengenainya,' katanya pada masa itu, sambil menambah bahawa dia ragu-ragu dengan 'perjanjian tidak mengikat' antara Lisa dan Toms.

“Ia kelihatan pelik. Saya akan menganggap [Lisa] mempunyai kontrak sebenar yang peguam telah pergi untuk Caesars boleh menggunakan namanya sebagai nama bar [Vanderpump Cocktail Garden di Las Vegas] dan di bawah kontrak itu, saya pasti dia pasti tanggungjawab yang sangat jelas dibentangkan supaya dia dilindungi dan mereka dilindungi,” katanya. 'Ia adalah prosedur perniagaan biasa jadi saya tidak faham.'

Peraturan Vanderpumpmusim ketujuh disiarkan pada hari Isnin jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto, Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com