Lisa Vanderpump sedang menangani khabar angin yang mula tersebar dalam talian semalam yang mendakwa bahawa a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills penerbit bertanggungjawab membocorkan cerita Puppy Gate kepada media.

Pada hari Khamis, a tangkapan skrin siaran dalam talian mula membuat pusingan di mana seseorang menamakan penerbit daripada rancangan itu sebagai kebocoran dan mendakwa mereka mendalangi drama doggy sebagai bantuan kepada Kyle Richards . Khabar angin itu juga mendakwa demikian Andy Cohen menyedari plot ini selepas Lisa mengumumkan dia berhenti persembahan .

Andy segera menutup khabar angin di Twitter semalam, memanggilnya 'mungkin teori paling bodoh' mengenai Puppy Gate. Dia berkata bahawa penerbit berkenaan, yang kami pilih untuk tidak namakan, adalah salah seorang 'juara terbesar' Lisa.

Lisa kini bertindak balas terhadap khabar angin itu juga. Dia juga menyatakan dia tidak percaya ia tepat.

'Saya juga tidak percaya itu benar, untuk rekod,' tweeted Lisa pada 18 Julai, mengulangi tweet Andy sebelum ini.Lisa Vanderpump Menjawab Dakwaan bahawa Pengeluar RHOBH Bocorkan Gerbang Anak Anjing

Dalam berita Lisa yang lain, dia melakukan yang terbaik untuk kekal positif, walaupun negatif yang berterusan mengelilingi keluarnya dari RHOBH.

Semasa penampilan di acara 12 Millionth Meal Project Angel Food pada hari Khamis, 18 Julai, Lisa menangani negatif peminat sebelum membincangkan potensi perdamaian dengan bekas rakan pelakon RHOBHnya.

'Terdapat banyak perkara negatif daripada peminat dan saya mahu perkara itu dihentikan,' kata Lisa Kami Mingguan . 'Saya sudi. Kerana ia menakjubkan mendapat sokongan mereka, tetapi anda tidak perlu pergi ke jalan negatif. Ia adalah tahun yang sangat sukar bagi saya. Saya hanya mahu fokus pada kebaikan yang lebih besar.”

Selain kehilangan abangnya, Mark Vanderpump , untuk membunuh diri April lepas, Lisa kehilangan ibunya , Jean Vanderpump , tiba-tiba bulan lepas. Jadi, apabila ia datang kepada negatif yang dia alami sepanjang musim kesembilan, ia sudah cukup untuk mendorongnya untuk berhenti.

Bagi a potensi pertemuan semula dengan Kyle dan pelakon yang lain, Lisa berkata dia tidak pasti.

“Saya tidak tahu. Mereka membuat pilihan dan mereka membuat pilihan yang sangat agresif dan rasanya tidak baik untuk berada di pihak yang menerima. Itu yang pasti. Dan ia adalah pada masa di mana saya mungkin tidak sekuat yang saya boleh dan sekarang anda tahu ia memalukan ibu saya juga meninggal dunia,” katanya. “Ia berlaku apabila saya mula merasakan … Ia semacam meletakkan kehidupan ke dalam perspektif. Setiap orang terpaksa berhadapan dengan kerugian dalam hidup mereka, anda hanya berharap mungkin anda boleh mendapat sokongan daripada orang di sekeliling anda.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsperjumpaan musim sembilan bersambung pada hari Selasa, 23 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: ROGER WONG/INSTARimages.com