Lisa Vanderpump memecahkan kesunyian tentang ketidakhadirannya pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ,dan dia mendedahkan bahawa semasa dia melakukan adegan filem untuk Bravo, nampaknya pengeluar telah memotong sebahagian besar adegannya.

Di Twitter, Lisa ditanya oleh peminat sama ada dia akan muncul pada mana-mana episod yang tinggal pada musim ini. Lisa menjawabnya dengan 'tidak', tetapi kemudian menjelaskan bahawa Bravo mungkin berkongsi rakaman daripada Caesars , diambil pada pembukaan restoran Las Vegas baharunya, pada akhir musim. Dia kemudian menjelaskan bahawa dia dirakam bersama krew , termasuk satu tan kandungan dermawan.

“Tidak, mungkin Caesars pada yang terakhir … Mereka memotong semua adegan saya, semuanya dermawan. #route 91 strong …Trevor projek PSA .. parti India dll,” Lisa tweeted pada 29 Mei, mendedahkan beberapa badan amal dan inisiatif yang dia telah mendedikasikan masanya semasa tidak bercakap dengannyaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbintang bersama.

Lisa Vanderpump berkata adegannya dipotong daripada RHOBH

Terdapat banyak soalan yang belum terjawab mengenai peranan Lisa dalam RHOBH dan sama ada dia akan muncul untuk pertemuan semula istimewa yang dijadualkan untuk penggambaran minggu depan. Lisa tidak pernah membuat penggambaran dengan pelakon sejak itu perjuangan utamanya dengan Kyle Richards dan dia tidak mendedahkan sama ada dia akan membuat penggambaran khas pertemuan semula itu.“TheRHOBApelakon tidak sabar untuk melihat sama ada Lisa Vanderpump benar-benar akan muncul untuk penggambaran perjumpaan semula pada 5 Jun, kerana dia telah menyembunyikan semua orang tentang keputusannya. Wanita itu benar-benar berharap dia muncul untuk menangani musim ini. Mereka sebenarnya merasakan dia akan melakukannya, tetapi mereka juga tidak akan terkejut sepenuhnya jika dia tidak melakukannya. Mereka semua bersiap seolah-olah dia akan dan bersedia untuk melihat dan menghadapinya. Mereka semua mempunyai banyak perkara yang ingin mereka katakan kepadanya, 'kata sumber Kehidupan Hollywood .

Bagi Lisa pula, dia dilaporkan terus berulang alik dengan keputusannya.

'Lisa menyembunyikan semua orang tentang keputusannya dan tahu semua orang mahu melihatnya di sana, tetapi dia benar-benar takut bahawa ia akan mengulangi banyak detik buruk untuknya. Dia berulang-alik tentang perkara yang perlu dilakukan, tetapi akhirnya masih belum membuat keputusan. Dia tidak pernah melihat sebahagian besar daripada mereka sejak musim gugur dan tahu mereka tidak akan mudah kepadanya,” tambah sumber itu.

Tambah Dada sebelum ini telah mengingatkan semua orang bahawa jika Lisa menjauhi perjumpaan itu, dia akan melakukannya melanggar kontrak Bravonya . Dalam erti kata lain, jika Lisa menjauhkan diri, dia mungkin kehilangan peranannyaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills.Perjumpaan semula itu dijadualkan pada 5 Jun.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Bravo TV