Lisa Vanderpump sedang bercakap tentang dakwaan plot alih keluar yang sedang dibuat semasa musim keempat Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ,dan dia berterima kasih kepada bekas bintang bersamanya, Joyce Giraud, kerana memberi amaran kepadanya.

Perbualan itu berlaku di Twitter selepas Joyce mendedahkan bahawa Lisa tidak perlu mengambil ujian pengesan pembohongan untuk membuktikan dirinya dalam persahabatan mereka. Joyce, yang pernah menjadi kawan setia Lisa, berkongsi foto mereka bersama di Instagram, mempertahankan rakan lamanya.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh JOYCE GIRAUD (@joyce_giraud)

“Saya cantik @lisavanderpump Selepas episod malam ini… Saya mahu awak tahu bahawa saya sayangkan awak dan menyokong awak sayang. Ps... anda TIDAK perlu melakukan pengesan pembohongan! Kerana saya mengenali anda dan orang yang mengenali anda… tidak akan pernah meragui integriti anda xoxo,” tulisnya.“Sayang awak, terima kasih kerana menjadi kawan sejati dan juga mengenangkan saya…Saya tidak pernah mahu mempercayainya #RHOBH,” balas Lisa kepada siaran Instagram, yang turut dikongsi di Twitter dalam coretan.

Sudah tentu, ia tidak mengambil masa lama untuk peminat bertanya tentang plot yang sepatutnya ini, bertanya tentang maksud Lisa.

“Dia memberitahu saya bagaimana dalam musim 4 seseorang datang kepadanya untuk cuba menjatuhkan saya… Joyce tidak berbohong. Orang yang sama dengan agenda yang sama,” balas Lisa pada Twitter .

semasaSuri Rumah Sebenar Beverly HillsMusim 4, Bravo ditampilkan Brandi Glanville , Carlton Gebbia , Kim Richards , Kyle Richards , Yolanda Hadid , Joyce dan Lisa.

Dan sementara Lisa tidak menyatakan identiti rakan pelakon ini yang sebelum ini merancang untuk menjatuhkannya, dia nampaknya membayangkan Kyle adalah orang yang dipersoalkan apabila dia kemudiannya mengetweet semula wawancara Joyce memberi bulan lalu di mana dia menuduh Kyle sentiasa cuba memburukkan Lisa semasa musimnya, dan kemudian memanggil pelakon RHOBH kerana didakwa membuli Lisa.

Bukan rahsia yang Lisa miliki telah terasing daripada rakan lakonnya pada musim ini, membuatkan peminat tertanya-tanya sama ada dia akan melangkaui acara istimewa pertemuan semula yang akan datang. Semasa Sambutan Hari Anjing Sedunia hujung minggu ini, Lisa memberitahu Kehidupan Hollywood bahawa dia belum memutuskan sama ada untuk menghadiri perjumpaan itu.

'Saya belum membuat keputusan,' kata Lisa kepada laman web itu. “Musim ini bersama Suri Rumah adalah melampaui kejam — Beyond. Saya tidak pernah mengalami perkara seperti itu. Saya fikir musim dua, empat dan musim enam adalah buruk, tetapi ini telah menjadi lima belas episod bashing secara keseluruhannya.'

Minggu lepas, Tambah Dada mendedahkan bahawa bintang bersamanya akan menjadi melanggar kontraknya jika dia memilih untuk melangkau penggambaran reunion.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Bravo TV