Lisa Vanderpump akhirnya mendedahkan sebab sebenar dia berhenti penggambaran dengannya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills rakan pelakon.

Dalam blog baharu yang disiarkan ke laman web peribadinya pada 16 April, Lisa terlebih dahulu menangani komen terbaru yang dibuat oleh Camille Grammer kira-kira gigi dia sebelum membidik bekas kawan Kyle Richards dan menjamu selera pada a pertemuan rahsia yang membawa kepadanya pengasingan semasa daripada pelakon .

“Saya sama sekali tidak menyedari bahawa Camille telah memuntahkan sampah sedemikian dan mengeluarkan air liur kerana ketidakhadiran saya daripada kumpulan itu sehingga saya mendapat pencerahan, ihsan Andy padaWWHL,” Lisa menulis . 'Untuk menimbulkan kenyataan vitriolic tentang seseorang, tanpa mengambil kira perasaan atau kesan mereka yang mungkin berlaku, adalah menjijikkan.'

Menurut Lisa, komen Camille menyerang penampilan fizikalnya berada di 'tahap lain' dan semasa dia meminta maaf di Twitter, Lisa berkata 'kesakitan masih berlarutan.'

Bagi Kyle, Lisa berkata adalah memalukan apabila melihat berita kematian H.Res.401, yang mengharamkan perdagangan daging anjing, telah dilupakan kerana ia berlaku pada hari yang sama apabila Kyle 'melancarkan serangannya.'



Lisa sekali lagi menafikan membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley meninggalkan seekor anjing kepada Radar Online , dengan menyatakan jika dia mahu membocorkan sesuatu, ia pasti menjadi berita baik tentang resolusi itu.

'Sekiranya saya lebih berminat dengan imej saya sendiri daripada persahabatan saya, seperti yang [Kyle] nyatakan dengan lantang, kejayaan resolusi yang diluluskan sepatutnya berada dalam akhbar, bukan cerita lambakan anjing negatif yang berpotensi membahayakan Yayasan kami,' Lisa berkata.

Lisa kemudian membuat kejutan yang menakjubkan apabila dia mendedahkan sebab dia berhenti penggambaran dengan rakan-rakannya. Menurut Lisa, sejam selepas dia pergaduhan dramatik dengan Kyle di rumahnya, dia keluar bersama suaminya, Ken Todd , dan rakan mereka, apabila dia terserempak dengan Kyle di Polo Lounge, di mana Kyle sedang menikmati masa bersama pelakon bersama mereka, Dorit dan Teddi Mellencamp , kedua-duanya bertegas bahawa Lisa membocorkan cerita itu.

Mengimbas kembali, Lisa mendakwa ini membuktikan kepadanya bahawa bintang bersamanya menghasilkan 'pelan yang diatur dengan baik' yang 'dilaksanakan dengan sempurna.'

'Jadi selepas KR pergi, sejam kemudian Ken, kawan baik saya Elena dan saya pergi ke Polo Lounge tidak lama selepas nuke emosi,' kongsi Lisa. “Dan itu… KR, DK, TM berhimpit di sudut sambil mengunyah lemak. Saya merasa jijik dan tahu ia adalah rancangan yang dirancang dengan baik, yang telah dilaksanakan dengan sempurna.”

Bukan sesuatu yang luar biasa bahawa Suri Rumah mempunyai makan malam atau acara yang tidak dirakamkan, selama bulan penggambaran, tetapi kebiasaannya adalah kebiasaan untuk membicarakannya di depan kamera jika ia penting kepada jalan cerita. Pendedahan Lisa agak mengejutkan kerana keesokan harinya selepas pertarungan itu, Kyle ditunjukkan bercakap dengan pelakon lain, tolak Lisa, dan tidak ada menyebut tentang pertemuan Kyle dengan Dorit dan Teddi dari malam sebelumnya.

Walaupun Kyle menghantar ucapan selamat hari lahir kepada Lisa sehari selepas pertikaian mereka, Lisa tidak terkesan dan menyelar isyarat itu sebagai 'kosong' dan 'tidak selamat' sebelum menekan 'butang BLOK'.

'Hakikat bahawa dia jelas tidak meratapi kehilangan persahabatan, terbukti dalam senario 'Goodbye Kyle' di media sosialnya di mana dia mengejek suami saya,' kongsi Lisa. 'Apabila perhubungan rosak, ia akan menjadi mencabar bagi saya untuk mengejek pihak lain.'

Selepas dia bertengkar dengan rakan pelakonnya, Lisa mendapatkan kaunseling dan mula mengambil antidepresan dalam usaha 'untuk mendapatkan semula keadaan normal.' Dia juga mengeluarkan dirinya daripada drama itu daripada RHOBH.

“Saya berada di tempat di mana saya mencari kebahagiaan dan ia tidak dapat ditemui dengan kumpulan wanita ini…Ia bukan hanya kes menjauhkan diri saya, saya cuba untuk muncul dari bawah awan gelap yang menyelubungi saya , ia adalah kes untuk melindungi diri saya,” tulisnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: CLICKSNAP/BACKGRID, Milla Cochran/Startraksphoto.com