Musim lapan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tayangan perdana malam ini di Bravo pada 9/8c, dan satu perkara yang kami pelajari daripada treler itu ialah ia akan penuh dengan drama!

The treler musim juga melihat pratonton pertarungan antara rakan lama Lisa Vanderpump dan Kyle Richards. Lisa yang emosi ditunjukkan memberitahu Kyle dan Dorit Kemsley , 'Saya akan pulang kepada suami saya yang lebih suka menghabiskan masa bersama saya malam ini daripada anda' sebelum memandu dengan Rolls Royce mewahnya!

Dalam temu bual baharu, Lisa, 57, mengakui musim ini menguji hubungannya dengan BFF Kyle.

'Anda tahu, kami mempunyai hubungan yang hebat, tetapi seperti mana-mana hubungan, ia mempunyai masalahnya,' kata Lisa ET Dalam Talian . “Seperti mana-mana perkahwinan, atau anda tahu, perkongsian dalam kehidupan atau perniagaan, anda mempunyai perjuangan anda, tetapi kemudian anda melaluinya. Saya fikir apa yang kita ada mengatasi, anda tahu, negatif.”

'Biasanya saya tenang, dan saya agak kehilangannya pada hari itu,' katanya mengenai adegan dramatik dengan Kyle dan Dorit. “Saya fikirkanBukit Beverly, anda melihat kewujudan yang indah dan berkilauan ini, dan anda juga melihat perjuangan yang dilalui oleh wanita.”Akhirnya, Lisa mengusik apa yang kita boleh jangkakan daripada musim akan datang RHOBH ini yang dia panggil 'kecoh.'

'Ada beberapa perkara yang berpusing di sekeliling saya, tetapi saya merunduk dan menyelam,' usik Lisa, sambil dia mengakui beberapa musim lalu telah menjadi kasar kepadanya. 'Saya tidak membuat diri saya terlalu banyak masalah.'

Nampaknya ini akan menjadi musim yang berair. Sementara itu, Bravo mengeluarkan slogan RHOBH musim 8 baharu dan anda boleh menyemaknya di bawah!

Kyle: 'Di bandar ini, kemasyhuran dan wang datang dan pergi, tetapi kawan tidak sepatutnya.'

Erika: 'Sesetengah orang memanggil saya sejuk, tetapi itu bukan ais. Ia berlian.”

Dikehendaki: “Saya percaya pada kelebihan segala-galanya… kecuali kesederhanaan.”

Teddy: 'Memiliki yang terbaik tidak penting bagi saya, tetapi menjadi yang terbaik adalah.'

Lisa R: 'Saya tidak perlu membelinya, kerana saya sudah memilikinya.'

Lisa V: 'Ratu berlian sentiasa mempunyai ace di lengan bajunya.'

Kredit Gambar: Bravo

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI KOMEN LISA & EPISOD PERDANA RHOBH?