Lisa Vanderpump mendedahkan dia akan menyukainya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills rakan pelakon untuk mengambil ujian pengesan pembohongan pada perjumpaan yang akan datang kerana pelakon juga mencadangkannya Camille Grammer mungkin takut dengan Lisa.

Lisa lebih bersedia untuk melepasi obor apabila ia datang kepada ujian poligrafnya.

Semasa segmen solonya untukRHOBA Selepas Tayangan, Lisa menjelaskan keputusannya untuk ambil ujian pengesan pembohongan kira-kira peranannya yang didakwa dalam Puppy Gate dan mencadangkan rakan bintangnya melakukan perkara yang sama.

'Saya tidak fikir sesiapa akan menawarkan diri untuk ujian pengesan pembohongan jika mereka bersalah sedikit pun,' Lisa berkata . “Jadi saya gembira untuk berkata, 'Ya.' Saya benar-benar selamat dengan tidak bersalah saya untuk berkata, bukan sahaja saya tidak memberikan cerita kepada Radar Online, tetapi 'Adakah anda tahu siapa yang memberikan cerita kepada Radar Online?' Tidak, Saya tidak.'

Lisa kemudian mendedahkan bahawa dia ingin melihat semua bintang bersamanya menjalani ujian pengesan pembohongan pada perjumpaan semula minggu depan kerana dia merasakan mungkin salah seorang daripada mereka yang sebenarnya bocor cerita .'Saya tidak tahu siapa yang melakukannya tetapi adakah saya fikir siapa yang mungkin mempunyai motivasi, seseorang yang mungkin mahu membuat saya kelihatan buruk? Saya fikir mereka semua perlu menggunakan pengesan pembohongan. Saya rasa anda patut mengadakan perjumpaan semula dan pastikan setiap seorang daripada mereka berbaris. Bagaimana pula? Saya telah melakukannya. Boleh tak?” dia tertanya-tanya.

Dalam lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberita, bintang bersama Camille, termasuk Kyle Richards , Denise Richards , Dorit Kemsley , Erika Jayne , dan Teddi Mellencamp , menangani 'flip-flopping' beliau semasa berasinganRHOBH Selepas Tayangansegmen.

“Camille telah mengatakan bahawa dia sangat terluka kerana Lisa tidak datang ke majlis perkahwinannya dan dia berharap dia boleh berada di sana pada hari yang penting dan kemudian, apabila kami meninggalkan Hawaii, Lisa Rinna mendapat beberapa tweet dengan ORANG Artikel majalah mengatakan, 'Terima kasih Tuhan untuk Lisa Vanderpump,'” Kyle teringat semula .

Seperti yang dilihat peminat di rancangan itu, Camille merungut tentang ketiadaan Lisa dari majlis perkahwinannya pada beberapa kali dan menjelaskan bahawa dia sepatutnya berada di sana. Kemudian, semasa temu bual dengan ORANG, dia kata dia faham sepenuhnya dan menghormati keputusan Lisa.

'Kami seperti, 'Dia tidak muncul ke bilik mandi anda atau perkahwinan anda,'' ingat Kyle. 'Kami tidak kisah dia mengatakan sesuatu yang baik tentang Lisa tetapi anda bercakap perkara negatif dan sekarang anda bercakap perkara yang baik di akhbar dan dia tidak ada di sini.'

'Saya rasa ramai daripada mereka berasa diremehkan,' jelas Denise.

'Dia hanya flip-flopping sepanjang masa,' tambah Dorit.

Menurut Erika, Camille mungkin pernah takut untuk berkongsi fikiran sebenar dia dengan Lisa.

“Saya tertanya-tanya... adakah dia takut untuk benar-benar menyatakan perasaannya tentang Lisa Vanderpump? Seperti jika anda mengatakan beberapa perkara dalam satu syarikat, mengapa anda tidak konsisten?' tanya Erika. “Adakah kerana kamu takut?”

Dalam dirinya sendiriSelepas Tayangansegmen, Teddi adalah sedikit lebih tumpul dan mencadangkan Camille bermain baik dengan Lisa dalam usaha untuk mengembangkan jalan cerita musim kesembilannya.

'Saya rasa dia memberitahu sesiapa yang dia bercakap dengan apa yang dia fikir mereka mahu dengar,' Teddi mengesyaki. 'Saya fikir dia mahu mempunyai cerita yang lebih besar dan boleh bercakap tentang Lisa Vanderpump kerana telah dikhabarkan bahawa Lisa tidak membuat penggambaran dengan kami dan 'Di sini! Saya penyelamatnya dan saya merinduinya dan dia sangat mengagumkan saya dan sekarang kita boleh bercakap mengenainya.'”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Tommy Garcia/Bravo