Lisa Vanderpump sampai ke Kathy Hilton di tengah-tengah musim ke-12 Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Pada hujung minggu di Twitter, apabila peminat terus membincangkan drama yang terbongkar antara Kathy dan Tambah Dada pada episod terbaru , Vanderpump disoal oleh salah seorang pengikutnya, yang ingin tahu sama ada mereka berdua telah membincangkan pengalaman yang serupa pada rancangan itu.

'Hei [Lisa Vanderpump] adakah anda memberitahu [Kathy Hilton] bahawa anda benar-benar memahami apa yang dia rasa kerana anda pernah mengalami perkara yang sama seperti dia?' tanya peminat.

'Ya kami kawan,' Vanderpump disahkan .

Semasa tiga bahagianRHOBAreunion khas untuk musim 12, Kathy tuduh Rinna membuli sebilangan wanita keluar dari rancangan itu, termasuk Vanderpump.RHOBH Lisa Vanderpump Mengesahkan Dia dan Kathy Hilton Berkawan

Seperti Rinna menyasarkan Kathy di tengah-tengah musim 12, menuntutnyaRHOBAcastmate menyampahkan adiknya, Kyle Richards , dan mengancam untuk memusnahkan keluarganya di tengah kehancuran di Aspen, Rinna membidik Vanderpump semasa musim kesembilan rancangan itu, yang akhirnya menjadi Vanderpump yang terakhir .

Seperti yang akan diingat oleh peminat, Rinna dan ahli rancangan lain menuduh Vanderpump berada di belakang skandal 'Puppy Gate', yang menyaksikan Dorit Kemsley menghadapi dakwaan meninggalkan anjing dia mengambil anak angkat dari pusat menyelamat haiwan Los Angeles Vanderpump, Anjing Vanderpump .

Selain mengekalkan persahabatan dengan Kathy, Vanderpump telah juga semakin rapat kepadaRHOBAahli pelakon Garcelle Beauvais dalam beberapa minggu kebelakangan ini, dan dia juga memberikan anaknya, Oliver Saunders , a pekerjaan di restoran Las Vegasnya , Taman Koktel Vanderpump.

Tetapi walaupun hubungannya dengan wanita pertunjukan itu, Vanderpump baru-baru ini memberitahu Halaman Enam bahawa dia tidak terbuka kepada idea membuat kembali keRHOBA, menaungi rancangan realiti itu sebagai 'mimpi ngeri'.

“Saya gembira saya pergi. Saya cuba pergi tiga atau empat kali,” akuinya. “Saya tidak akan kembali. Itulah kekacauan panas yang boleh saya lakukan tanpa.'

Tiada kata lagi mengenai tarikh mula untuk pengeluaran padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 .