Lisa Vanderpump tidak mempunyai rancangan untuk kembali ke Suri Rumah Sebenar Beverly Hills selepas berhenti dari siri yang telah lama berjalan awal bulan ini.

Selepas episod terbaharu musim kesembilan siri itu menampilkan rakan-rakannya mendakwa dia mengabaikan jemputan mereka yang tidak berkesudahan untuk kembali ke penggambaran, Lisa menjelaskan di Twitter mengapa dia gagal menghadiri rakaman reunion seminggu yang lalu. Dia juga menangani komen dalam siaran rakan-rakannya tentang dakwaan menyindirnya.

Selepas peminat bertanya kepada Lisa sama ada dia akan dipaparkan semasa episod pertemuan semula, Lisa menjawab, 'Tidak.' Dia terus menjelaskan mengapa dia tidak mahu bersatu semula dengan pelakon .

“Tidak dalam musim 4 & 6 ia dilemparkan sepenuhnya terhadap saya, dan saya duduk di sana 10 jam. Tahun ini sekali lagi 5 lawan 1. Saya sudah selesai, kali ini terlalu ganas,” katanya tweeted . 'Saya tidak berada di tempat yang sama secara emosi.'

Lisa juga melabel rakan bintangnya sebagai 'pembuli' dan berkata tiada peluang untuk reunion.Lisa-Vanderpump-panggil-RHOBH-costars-ganas-pembuli

Dalam tweet kedua, Lisa membalas peminat yang menyelar rakan bintangnya kerana menghinanya, dan bukannya memahami apa yang telah dia lalui sebelum permulaan penggambaran, yang termasuk tragis bunuh diri abangnya , Mark Vanderpump .

'Tepat sekali, ia sangat menggembirakan, tetapi saya berjaya melaluinya,' jawabnya, juga menambah bahawa dia tidak akan kembaliSuri Rumah Sebenar Beverly Hills kerana dia tidak mahu 'mundur'.

Mengenai banyak jemputan yang ditawarkan oleh bintang bersamanya, Lisa berkata mereka hanya menghubungi acara yang sedang dirakamkan untuk persembahan itu.

“Juga..Jemputan yang tidak berkesudahan… Ya apabila kamera ada di sana dan mereka sudah bersedia untuk menerkam,” jelasnya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instarimages, Bravo TV