Berita baik untuk Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat adalah bahawa jalan cerita Puppy Gate semakin reda, namun, sebelum ia berakhir, akan ada lebih banyak liku-liku kerana beberapa ahli pelakon, termasuk Kyle Richards , akan menuduh Lisa Vanderpump membocorkan cerita itu kepada media semasa penggambaran.

Seperti yang diketahui oleh beberapa peminat rancangan itu, kali pertama orang ramai mendengar tentang drama Puppy Gate adalah pada September tahun lalu, di tengah-tengah penggambaran, selepas Radar Online dilaporkan bahawa Lisa dan Dorit Kemsley bertelagah kerana anjing Lucy, yang Dorit ambil dari Vanderpump Dogs, berakhir di tempat perlindungan .

Pada hujung minggu, Lisa, yang memiliki beberapa restoran di Hollywood, membuka laman Twitternya untuk melemparkan sedikit teduhan terhadap tuduhan bahawa dialah yang membocorkan cerita ini kepada akhbar.

Pada 23 Mac, Lisa tweeted , 'Wajah terkenal setiap hari akan berjalan melalui pintu restoran, tetapi tiada cerita dalam akhbar atau paps dipanggil. Tetapi saya menjual cerita tentang anjing?.”

Lisa Vanderpump Melempar Teduh pada tuduhan pelakon RHOBH yang menjual ceritaPada yang paling episod baru-baru ini daripada RHOBH, persahabatan Kyle dan Lisa kekal utuh mengikuti tuduhan oleh Teddi Mellencamp bahawa Lisa menetapkan dia untuk mendedahkan cerita Puppy Gate. Walau bagaimanapun, seperti yang dilihat dalam pratonton daripada episod perdana musim ini, perkara-perkara akan datang ke kepala dalam episod akan datang apabila Kyle ditendang keluar dari rumah Lisa oleh Ken Todd , berikutan tuduhan bahawa Lisa adalah orang yang bocor cerita ni kepada akhbar.

Dalam lainRHOBAberita, banyak bar dan restoran Lisa terus menjadi tempat terhangat di Hollywood kerana ia sering dikunjungi oleh selebriti terkenal!

Seminggu selepas itu selena gomez dilawati milik Lisa bar TomTom , yang dia miliki bersama Peraturan Vanderpump bintang Tom Sandoval dan Tom Schwartz , Ia adalah Miley Cyrus' berpaling untuk melawat ke hotspot.

Lebih-lebih lagi, Miley, 28, sebenarnya melepak bersama Lisa dan Sandoval semasa lawatannya pada hari Jumaat.

Awal hari ini, Lisa menggunakan laman Twitternya untuk berkongsi video dengan Miley, dengan kapsyen: 'Mengenai malam tadi.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lisa Vanderpump (@lisavanderpump)

Dan terima kasih kepada Sandoval, Miley dapat DJ Facetime James Kennedy , yang sedang sibuk membuat DJ acara luar negeri di DC, menurut Kami Mingguan . James berkongsi video perbualan Facetimenya dengan Miley di Instagram.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh James Kennedy (@itsjameskennedy)

Miley turut berkongsi foto dirinya bersama Lisa di Instagram Storiesnya. Tangkapan skrin itu di bawah.

Cerita Instagram Miley Cyrus bersama Lisa Vanderpump di TomTom

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Jesse Grant/Bravo, DFree/Shutterstock.com