Lisa Vanderpump dibuka bar baharunya di Las Vegas pada hujung minggu tetapi tidak menghairankan, majoriti dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama tidak hadir.

Walaupun bintang sambilan Camille Grammer dan bekas ahli pelakon Joyce Giraud telah dilihat di acara itu, dan dipuji oleh Lisa di Twitter selepas itu, tiada seorang pun wanita lain berada di sana. Dalam temu bual, Lisa secara berseloroh menyatakan ketidakhadiran mereka adalah akibat kesilapan perkeranian.

'Nah, saya ada jemputan kepada mereka kerana saya ada dalam e-mel dan semuanya ditulis untuk mereka semua, anda tahu. Dan mereka tiada di sini,” kata Lisa Muka surat Enam pada 31 Mac. 'Saya fikir ia mungkin kerana saya terlupa untuk menekan butang hantar.'

Pada malam Sabtu, ketika Lisa meraikan pembukaan Taman Koktel Vanderpump di Caesar's Palace, Camille menunjukkan sokongannya terhadap pelakon bersamanya dengan menghadiri acara itu bersama anak perempuannya Mason yang berusia 17 tahun dan arnab mereka.

'Kami sebenarnya sedang menjalani penggambaran 'Housewives' di sini malam ini, cukup lucu,' kata Lisa. “[Jurukamera ada] di sini malam ini. Itulah sebabnya Camille dan saya — kami telah berkawan selama bertahun-tahun, dia datang untuk menyertai saya.”'Dia hebat dengan saya tahun ini,' kata Camille pada majlis itu. “Kami berdua telah tewas dalam hidup kami. Saya kehilangan pembantu saya yang bersama saya selama lebih 22 tahun dan ia seperti keluarga bagi saya. Dia, malangnya, kehilangan abangnya. Jadi dia membantu saya, melatih saya melalui proses berduka.”

Selepas acara itu, Lisa mengucapkan terima kasih kepada Camille kerana datang ke pembukaan barnya dan melemparkan naungan ke arahnyaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon, siapa dia terasing daripada sejak September tahun lepas.

“Sayang [anda] terima kasih [anda] atas sokongan berterusan anda. Skru yang lain lol. Masa yang menakjubkan dihabiskan dengan [anda] dan Rabbity,” tweet Lisa.

Lisa juga tweet kepada Joyce selepas melihat dia telah berkongsi video dari perayaan itu.

'Anda adalah kawan yang baik dan saya memuja anda,' tulis Lisa.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto.com, Jesse Grant/Bravo