Perkara menjadi hodoh apabila melibatkan perpisahan antara Perempuan Kecil: LA bintang Briana Renee dan suami Matt Grundhoffer.

Yang terbaru ialah Briana, 35, secara rasmi memfailkan penceraian dan perintah sekatan daripada Matt, dua bulan selepas perpisahan mereka pada November. Lebih teruk lagi, dia menuduh Matt melakukan penderaan.

TMZ melaporkan pagi ini bahawa Briana telah memfailkan perceraian, dan bulan lepas, dia juga memfailkan perintah sekatan terhadap Matt.

Dalam dokumen mahkamah, Briana menuduh Matt menghina secara lisan dengan mendakwa dia memanggilnya 'c–t' dan 'b—h' yang tidak bernilai pada November lalu. Dia juga mendakwa dia kerap mabuk dan mengancam keganasan. Dia memetik insiden yang berlaku pada April 2017 apabila dia mengancam untuk 'membunuh semua orang di dalam rumah.'

Dakwaan itu malangnya bertukar kepada kerisauan kerana Briana, yang menuduh Matt menipu tahun lalu, mendakwa dia menemui mesej teks antara dia dan wanita lain yang dia sifatkan sebagai 'eksplisit dan mengganggu secara seksual.'

Briana dilaporkan telah diberikan perintah sekatan terhadap Matt yang telah diarahkan untuk tinggal 100 ela darinya dan anak lelaki mereka yang berumur satu tahun, Maverick . Dia juga diberikan hak penjagaan penuh sementara.

Selain anak lelaki mereka Maverick, Briana dan Matt mempunyai 2 anak daripada hubungan terdahulu.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT DENGAN KEMASKINI TERKINI YANG MELIBATKAN MATT & BRIANA?