Kredit: Instagram/Lizzy Savetsky/Jenna Lyons

Suri Rumah Sebenar New York newbie Jenna Lyons mendakwa naratifSuri Rumah Sejatiperlu berubah. Bekas pelakon rancangan itu - yang berpindah ke Peacock dalam spinoff yang dipanggilRHONY: Legasi– telah diselar tanpa henti di media sosial kerana tingkah laku mereka yang bermasalah.

Penyanyi Ramona , yang tidak akan muncul dalam kedua-dua versi, mungkin yang paling kontroversi. Tingkah lakunya yang tidak sensitif kononnya mencetuskanRHONYbut semula, yang akan menampilkan kumpulan wanita yang lebih muda dan lebih pelbagai.

Dalam temu bual dengan Majalah W , Jenna menyatakan hasratnya untuk mengelakkan drama yang lebih gelap yang telah menjejaskan francais berbeza rancangan itu.

'Naratif itu perlu diubah,' jelasnya. 'Kami semua mendaftar untuk melakukan ini, bukan untuk mengulangi apa yang telah dilakukan.'

Bintang pemula itu mencadangkan, bagaimanapun, bahawa pelakon masih akan 'mempunyai detik' - yang diandaikan merujuk kepada drama dan ketegangan - tetapi menambah, 'Saya rasa kita semua sedang mencari sesuatu yang berbeza.'Sementara itu, salah seorang daripada rakannya baru sahaja keluar dari persembahan di tengah-tengah a kontroversi perkauman dengan versi acara yang kelihatan berbeza.

Apabila castmate Lizzy Savesky (pengaruh media sosial yang sering menyiarkan tentang kepercayaan Yahudi Ortodoksnya) mengumumkan pemergiannya secara tiba-tiba, dia menyatakan bahawa antisemitisme adalah sebabnya. Orang dalam yang berbeza, bagaimanapun, mendakwa suaminya menggunakan kata-kata perkauman apabila menceritakan semula cerita tentang pelakon, seperti yang dilaporkan oleh Muka surat Enam .

Menurut laporan kedua, cemuhan itu mencetuskan perbualan Bravo tentang penyingkiran Lizzy daripada pelakon. Di tengah-tengah kekeliruan yang berlarutan, Lizzy baru-baru ini berkongsi siaran tentang 'rasa gelap,' dan cara dia mengendalikannya.

'Perkara yang membantu saya apabila saya berasa gelap,' tulis Lizzy Instagram . 'Doa- hanya bercakap dengan kuat kepada Tuhan dan meminta kekuatan dalam menghadapi perkara yang tidak dapat saya kawal ... Meditasi- berhenti sebentar untuk memberi tumpuan kepada rasa syukur dan membuka hati saya untuk memahami sesama manusia.'

Kredit imej: @LizzySavetsky /Instagram melalui Muka surat Enam

Dia kemudian mencadangkan idea untuk membuang pemikiran 'menggembirakan' seseorang dengan 'menyatakannya.' Alat lain yang berguna, kata influencer itu, adalah 'membantu orang lain.'

“Ini adalah yang paling berkesan! Tidak perlu terlalu memikirkan yang ini,' tulisnya. 'Ia boleh semudah memanggil saudara yang lebih tua atau hadir sepenuhnya dengan anak-anak saya.'