Kredit: Charles Sykes/Bravo, Shutterstock/Kathy Hutchins

Suri Rumah Sebenar New York City bintang kabaret pemastautin, Luann daripada Lesseps , baru-baru ini duduk untuk temu duga baru. Dalam temu bual itu, dia terus menyuarakan kekecewaannya Bethenny Frankel 's ReWives podcast, mendedahkan pemikirannya tentang Ramona Penyanyi meninggalkan RHONY francais, dan mengusik baharu RHONY: Legasi dan Selamat datang ke Tasik Crappie butiran.

Bercakap di Di Sebalik Tali dengan David Yontef podcast, Luann tidak mempunyai apa-apa selain kata-kata yang baik untuk dikatakan tentang bekas RHONY bersama Ramona selepas dia diumumkan dia meninggalkan persembahan selepas 13 musim berturut-turut. Luann berharap dia menjalani 'kehidupan terbaiknya' dan 'gembira dengan keputusannya' untuk pergi RHONY belakang.

'Saya fikir, anda tahu, dia membuka halaman pada satu bab, dan saya berminat. Saya gembira untuknya. Dan anda tahu, saya gembira dia memasuki fasa seterusnya dalam hidupnya, 'kata Luann kepada outlet itu.

Walau bagaimanapun, Luann berkata anda tidak sepatutnya menganggap Ramona untuk kebaikan kerana dia hebat dalam 'kejutan', dan mungkin ada harapan untuk dia muncul diLegasi.

“Mungkin kita akan melihat Ramona di Legacy. Mungkin dia akan mengejutkan kita. Mana tahu,” Luann termenung. “Saya tidak tahu sama ada pintu ditutup [sepenuhnya]. Saya rasa pintu itu telah berayun ke arah lain. Saya tidak pasti sama ada ia sudah ditutup.”Seorang bekas Suri Rumah sudah pasti menutup pintu francais Suri Rumah - hanya untuk membukanya semula baru-baru ini. Bethenny Frankel telah melancarkan podcast baharu,ReWives, di mana dia mengenang dan mengulas pada episod lalu RHONY . Dan ia belum berlalu dengan baik dengan bekas rakan pelakonnya atau Andy Cohen , yang menggelar langkah itu 'mengelirukan' selepas dia 'membuang persembahan selama bertahun-tahun.'

Luann dilabelkan Usaha terbaharu Bethenny sebagai 'menyedihkan' dan 'terdesak' selepas banyak projek televisyennya yang lain gagal.

“Dia mencuba pelbagai perkara. Mereka tidak bekerja dan kemudian dia kembali ke pertunjukan dan kemudian dia pergi lagi. Dan, anda tahu, dia tidak pernah mempunyai perkara yang baik untuk dikatakan tentang Suri Rumah. Jadi bagaimana anda mengharapkan saya untuk bertindak balas? Maksud saya, saya tidak fikir ada apa-apa kejutan di sana pada respons saya. Maksud saya, saya cuma cakap apa yang orang lain fikirkan,” kata Luann.

Luann meneruskan dengan mengatakan bahawa Bethenny pada dasarnya menggigit tangan yang memberinya makan sebagai francais Bravo and the Housewives 'menjadikan kerjayanya,' dan kini dia menggunakannya untuk lebih banyak pengaruh.

'Sebenarnya, ialah, anda tahu, Suri Rumah telah mencipta kerjayanya, dan kemudian dia meniduri Suri Rumah dan kini dia kembali. Anda tahu, adakah itu keren atau tidak keren?”

Luann juga percaya bahawa Bethenny akan membuat podcastnya tentang dirinya.

“Dia menyekat saya selama bertahun-tahun di Instagram. Apa yang dia takutkan? Anda tahu, sekarang, sekarang dia akan membuat podcast, anda tahu tentang saya. Tidakkah itu pelik? Seperti wanita yang disekatnya. Wanita yang dia buang air besar, anda tahu, sekarang dia sedang membuat podcast tentang saya dan Suri Rumah yang lain. Tetapi Tuhan tahu saya telah wujud sejak awal lagi, jadi cuba teka apa yang dia akan cakapkan? Biarkan dia cuba membawa apa-apa yang kurang positif tentang saya kerana peminat hanya akan memakannya,' kata penyanyi 'Money Can't Buy You Class'.

Luann berdiri teguh dalam dakwaannya bahawa dia percaya pelancaran podcast Bethenny adalah 'langkah yang menyedihkan' dan bahawa dia tidak bercakap secara negatif tentang Bethenny secara peribadi.

'Saya tidak pernah mengatakan apa-apa tentang dia keluar dari rancangan itu dan melakukan rancangan bual bicara, anda tahu, cuba melakukan rancangan realiti ala Donald Trump atau apa sahaja rancangan yang dia lakukan itu tidak berhasil. Anda tahu, saya tidak pernah mengatakan perkara yang tidak baik dan saya masih tidak mengatakan perkara yang buruk tentang Bethenny secara peribadi... Saya tidak tahu, saya hanya fikir ia satu tindakan yang menyedihkan,” katanya.

Bagi membuat langkah ke arah yang sangat dinanti-nantikan RHONY: Legasi spinoff, Luann bermain dengan tenang melemparkan khabar angin . Namun, namanya telah dibangkitkan beberapa kali bersama-sama Dorinda Medley , Kelly Bensimon , Sonja Morgan , Jill Zarin , dan kemungkinan Tinsley Mortimer ?

'Dengar, itu terpulang kepada Bravo untuk mengumumkan bila mereka mahu,' kata Luann. 'Saya rasa ia akan berlaku dan Warisan itu akan berlaku, dan anda tahu, saya tidak sabar untuk bekerja dengan OG.'

Bagi Tinsley, Luann tidak pasti mengapa sosialit itu akan menyertaiLegasikerana terdapat beberapa faktor yang menentang idea itu, tetapi dia akan menyambutnya kembali dengan tangan terbuka.

“Saya tidak tahu sama ada Tinsley akan kembali. Saya tidak tahu sama ada mereka akan membawanya kembali. Saya tidak tahu sama ada dia tinggal di New York City, yang saya rasa dia tidak melakukannya. Jadi, maksud saya, agak sukar untuk menjadi Suri Rumah New York jika anda tidak tinggal di New York. Tetapi, anda tahu, mungkin dia mempunyai rancangan untuk berpindah ke New York. Tetapi anda tahu, saya fikir Tinsley akan menjadi tambahan yang hebat.

Lu juga memberi sedikit usikan kepada pendengar mengenai rancangan baharunya dengan rakan sekerja RHONY bintang bersama Sonja, yang dipanggil Selamat datang ke Tasik Crappie . Dia juga mendedahkan tarikh tayangan perdana.

'Kami merakamnya pada musim panas lalu, dan, dan ia akan dikeluarkan pada bulan April, dan kami sangat teruja kerana ia adalah komedi. Ia tiada kaitan dengan Suri Rumah dan ia akan menjadi medium yang berbeza untuk saya bekerjasama dengan Sonja... Tetapi kami sangat seronok. Ia akan menjadi sangat lucu. Dan saya teruja untuk peminat melihat persembahan itu.”