LuAnn de Lesseps telah kembali ke pemulihan selepas a tuntutan mahkamah baru difailkan terhadapnya oleh bekas suaminya dan anak-anak mereka.

Hanya beberapa bulan selepas Palm Beach yang kontroversial penangkapan mendorongnya untuk memasuki sebuah program rawatan alkohol , yang Suri Rumah Sejati New York City pelakon bersama pelakon, Bethenny Frankel , telah mengesahkan bahawa LuAnn sekali lagi mencari bantuan.

“Hujung minggu ini, Luann dikelilingi oleh teman wanitanya dan memutuskan — dengan sokongan mereka — memandangkan keadaan baru-baru ini, adalah pilihan paling sihat baginya untuk tidak menghadiri rakaman pertemuan semula Selasa supaya dia boleh meneruskan proses penyembuhannya,” Bethenny mengesahkan kepada Orang ramai majalah pada 16 Julai. 'Luann kini dikelilingi oleh kumpulan teras orang yang benar-benar mengutamakan kepentingannya dan berusaha untuk memastikan dia mendapat bantuan yang dia perlukan.'

“Bravo sangat menyokong Luann pada masa ini. Ia adalah keputusan yang berani dan jujur ​​olehnya, dan semua orang berkumpul di sekelilingnya dan mahukan yang terbaik untuknya, 'sambung Bethenny.

Bravo TV juga bercakap tentang Keputusan LuAnn untuk memasuki rawatan .'Bravo menyokong keputusan Luann untuk memberi tumpuan kepada kesihatannya,' kata rangkaian itu dalam satu kenyataan. “Dia sebahagian daripada keluarga Bravo dan kami terus menyokongnya ketika dia menghadapi situasi yang mencabar ini. Pada masa ini, kami berharap semua orang akan menghormati privasinya.”

Awal bulan ini, Kira Alexandre de Lesseps , Kemenangan Lesseps , dan Lesseps Krismas menuduh LuAnn melanggar perjanjian perceraian dengan gagal menubuhkan amanah untuk anak-anak dan menganugerahkan mereka separuh daripada salah satu daripada mereka rumah percutian di The Hamptons .

Menurut Bethenny, LuAnn memutuskan untuk kembali ke pemulihan disebabkan drama keluarganya , dan kerana dia merasakan itu adalah perkara terbaik untuk masa depannya.

“Luann suka membuat kabaret. Dia mengambil langkah yang perlu untuk menjadi lebih baik supaya persembahan itu dapat diteruskan,” jelasnya.

Seperti yang peminat mungkin tahu, LuAnn telah membuat persembahan beberapa pertunjukan kabaret yang telah habis dijual di Feinstein's/54 Below New York City dalam beberapa bulan kebelakangan ini.

Pada bulan Januari, beberapa minggu selepas itu didakwa dengan mabuk tidak teratur , menahan seorang pegawai, menentang penangkapan dengan keganasan, dan membuat ugutan, LuAnn berkata bahawa dia bercerai dengan Tom D'Agostino, Jr. membawanya ke berlakon semasa lawatannya ke Palm Beach pada penghujung tahun 2017.

[ Nota EditorRealiti Blurbtelah menyedari kejadian Luann berulang buat sementara waktu sekarang ketika kami menjumpai video pada akhir Mei, yang disiarkan secara tersilap oleh seseorang yang rapat dengan Luann, di mana Luann boleh didengari di latar belakang bercakap dengan seseorang dan menjerut kata-katanya. Dia 100% mabuk. Kami memilih untuk tidak menerbitkan video itu pada masa itu dan memutuskan untuk tidak membuat cerita mengenainya demi kesejahteraannya. Walau bagaimanapun agak mengecewakan apabila awal bulan ini, Luann secara terbuka mengisytiharkan dia enam bulan sedar . Kami terus mendoakan yang terbaik untuknya.]

Kredit Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR MENGENAI LUANN MENUJU BALIK KE REHAB?