Countess luann delesseps berasa diserang olehnya Suri Rumah Sebenar New York costars, dan jadi dia menyeberang ke Suri Rumah Sebenar Orange County wilayah untuk ditawarkan Vicki Gunvalson sedikit nasihat.

Pada minggu lepas episod perjumpaan RHONY yang meletup (bahagian dua daripada tiga), Luann diletakkan di bawah mikroskop ketika semua wanita bercakap bahagian mereka mengenai perjuangan bintang kabaret itu dengan tenang. Sejak Luann diakui memecahkan ketenangannya beruntun semasa dalam percubaan dengan meminum beberapa mimosa pada bulan April berikutan persembahan, wanita RHONY telah meragui bintang realiti berusia 54 tahun itu mengambil serius gaya hidupnya yang tenang.

Tetapi menurut sumber yang rapat dengan bintang RHONY itu, dia berasa diserang sepanjang musim ke-11 rancangan itu. 'Dia berasa seperti semua orang terus menendangnya ketika dia bergelut dan jatuh dan cuba sedaya upaya untuk bekerja keras dan kekal sedar,' kata sumber itu. Kehidupan Hollywood .

'Dia berasa Ramona [Penyanyi] terlalu keras terhadapnya, terutamanya, dan Lu tahu kebenarannya dan bertegas bahawa dia kini sedar. Dia sudah biasa dengan serangan itu sekarang dan tahu bagaimana untuk terus mengangkat kepalanya. Dia tidak melihat dirinya lebih daripada rakan sekerja dengan kebanyakan mereka, dan itu tidak mengapa dengannya,' tambah sumber itu.

Jangan risau, penyanyi 'Money Can't Buy You Class' itu tidak melemparkan tuala TV realiti hanya kerana suri rumah yang lain menentangnya. “[Luann] menyukai francais Housewives dan tidak bercadang untuk pergi walaupun drama itu. Ia boleh mencabar baginya untuk berada di sekeliling minum dan bergaduh, tetapi dia menyukai persembahan dan platform yang diberikan kepadanya.'Dan dalam fesyen Countess sebenar, Luann menawarkan nasihatnya kepada a baru-baru ini diturunkan pangkat Bravo bintang dari francais lain, Suri Rumah Sebenar Orange County Vicki Gunvalson. Dalam temu bual dengan ORANG , bintang kabaret itu mendedahkan bahawa perubahan peranan Vicki baru-baru ini tidak sepatutnya melanggar masa skrinnya.

'Saya berada dalam setiap episod dan adegan,' jelas suri rumah New York itu apabila ditanya tentang 'turun pangkat'nya sendiri dalam musim 6. 'Anda tahu, kadang-kadang rundingan ini mungkin berjalan seperti itu,' sambung Luann. 'Tetapi saya tahu dia akan baik-baik saja.'

Luann juga mengumumkan dia sedang dalam perbincangan untuk membintangi muzikal BroadwayChicago.

'Kami cuba membuat janji temu,' katanya ORANG Sekarang . “Tuhan tahu saya suka berada di atas pentas jadi itu bagus. Ia adalah bahagian yang sesuai untuk saya kerana ini semua tentang kelas.'

Bahagian ketiga daripadaSuri Rumah Sebenar New York Cityreunion disiarkan pada 25 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com, Elizabeth Pantaleo/startraksphoto.com, Bravo TV