LuAnn de Lesseps bertindak balas terhadap Barbara Kavovit 's komen buruk tentang nyanyiannya semasa episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung minggu lepas.

Minggu selepas itu ahli pelakon terbaharu siri ini dilihat mengakui bahawa LuAnn adalah 'tiada Adele,' itu Suri Rumah Sejati New York City star, yang baru-baru ini berucap kepada a potensi kembali ke persembahan untuk musim 12 di Twitter, membalas kepada seorang pemanggil yang ingin tahu perasaannya tentang diss rakannya.

'Saya benar-benar terpegun dan, anda tahu, sekali lagi dia terperangkap pada mikrofon, dan percayalah, dia melemparkan saya selendang baru untuk itu,' LuAnn berkata . “Dia masih cuba mengada-ngada... Lobster di mana-mana! Dia membuat beberapa komen di media sosial juga bahawa dia tidak sengaja kerana Barbara sebenarnya telah menghadiri lapan rancangan saya dan dia menyukai rancangan saya.'

Dan walaupun Barbara mendakwa bahawa ulasannya telah diambil di luar konteks, LuAnn tidak betul-betul membelinya.

'Dia berkata ia telah diambil di luar konteks. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh diambil di luar konteks,' tambah Luann.semasa episod akhir musim 11 daripadaSuri Rumah Sebenar New York Citypada bulan Jun, Barbara memberitahu rakan bahawa dia tidak merasakan LuAnn boleh membawa keseluruhan pertunjukan kabaretnya sendiri, dan dia juga berkata, 'dia tidak boleh menyanyi.'

'Saya tidak mengaku sebagai Adele,' kata LuAnn sebagai tindak balas kepada kenyataan buruk itu. “Tetapi saya seorang penghibur, saya suka menyanyi untuk rakan-rakan saya, saya suka menjadi hos, dan saya suka bergurau. Itulah persembahan kabaret saya. Ini semua tentang menghiburkan dan melayan tetamu saya, dan ia sangat menyeronokkan dan seksi serta menghiburkan.”

Dalam berita lain, LuAnn baru-baru ini menggunakan Twitter, di mana dia bertindak balas terhadap soalan peminat masa depannyaRHONY dengan mengesahkan dia tidak dipecat.

'Tolong jangan beritahu saya pemergian anda,' tulis peminat itu.

'Countess tidak akan pergi ke mana-mana dalam masa terdekat,' jawab LuAnn.

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 reunion bahagian dua disiarkan pada hari Rabu, 17 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: lev radin/Shutterstock.com, Bravo