Bethenny Frankel tidak penting untuk kejayaan Suri Rumah Sebenar New York City —sekurang-kurangnya jika anda bertanya kepada bintang-bintangnya, LuAnn de Lesseps dan Sonja Morgan .

Semasa temu bual baru-baru ini di HuffPost EntertainmentBINA Makan Tengah Hari , LuAnn dan Sonja bertindak balas dengan teruk selepas hos mencadangkan bahawa Bethenny telah menyelamatkan rancangan itu selepas kembali ke siri untuk musim ketujuh berikutan rehat tiga musim.

“Anda mempunyai kawasan tengah ini [tanpa Bethenny], dan kemudian [dia] kembali. Ia kelihatan seperti menghidupkan semula rancangan itu dengan kembali kepada DNA asalnya,” kata pengacara itu, menurut laporan daripada Kehidupan Hollywood pada 16 Julai.

'Adakah anda fikir dia kembali, dan memulihkan hubungan asal, adalah sebahagian besar daripada mengekalkan persembahan sekarang untuk sekian lama?' dia kemudian bertanya.

Sejurus itu, LuAnn dan Sonja kelihatan agak terkejut dengan sindiran wartawan itu.'Bethenny telah pergi selama bertahun-tahun, dan kami berjaya membawa persembahan itu,' kata LuAnn. “Jelas sekali, Bethenny adalah seorang watak yang besar dan sangat menggembirakan untuk mendapatkannya kembali, tetapi anda tahu…”

“Apa yang awak cakapkan ni?!” Sonja mencelah. “Awak dah hilang akal?”

'Luann dan saya kedua-duanya menghantar e-mel kepada Bethenny dan berkata, 'Kami sangat gembira anda kembali,' dan astaga, kami merasakan DNA itu kembali atau apa sahaja, seperti yang anda katakan, tetapi apakah perkara lain yang anda katakan?! ‘Adakah anda fikir itu sebab persembahan itu berlangsung selama ini?’ [Ini]Suri Rumah Sebenar New York City,' dia berkata. “Ramona Singer akan memakai lampin dan kerusi roda dengan atau tanpa Bethenny!”

'Maksud saya, jom,' tambahnya.

Dalam berita RHONY yang lain, Luann juga menutup dakwaan bahawa Bethenny adalah orang yang menanggung kos untuknya tempoh pemulihan kedua , dan dia sebenarnya mengkreditkan rangkaian Bravo untuk membayar. Walau bagaimanapun, dia mengakui bahawa Bethenny membantu dalam tempoh itu.

“[Bethenny] membantu, tetapi rangkaian sebenarnya membayar untuk itu. Jadi saya ingin menjelaskannya,” kata Luann semasa wawancara dengan Orang Sekarang ,'Anda sahaja yang mengetahuinya, saya telah mengatakannya di sini, sekarang.'

'[Dia] membantu mewujudkannya, benar-benar, dan saya memberi penghargaan kepadanya untuk itu,' sambungnya. 'Tetapi rangkaian itu meliputinya untuk saya, yang bagus.'

Semasa episod RHONY yang lebih awal musim ini, Bethenny tertuduh Luann meninggalkan pemulihan awal selepas dia mendapat penginapan percuma selama dua minggu.

Suri Rumah Sebenar New York City musim 11 reunion disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com, JOHN NACION/startraksphoto.com