LuAnn de Lesseps mungkin mempunyai musim ke-11 yang sukar Suri Rumah Sebenar New York City tetapi menurut bintang kabaret itu, dia mengalami 'pembersihan' pada perjumpaan semula pada hari Jumaat.

Beberapa hari selepas penggambaran perjumpaan semula dengan rakan pelakonnya, LuAnn mengusik 'detik detoks' dan menangani pertikaiannya baru-baru ini dengan Bethenny Frankel , WHO menuduhnya sebagai seorang narsis semasa episod persembahan baru-baru ini.

'Terdapat banyak drama, dan banyak resolusi. Jadi ia bagus!” Luann memberitahu Kami Mingguan pada hari Ahad, 19 Mei.

Walaupun LuAnn berkata dia 'mungkin' adalah orang pertama yang menangis semasa rakaman, dia tidak akan mengatakan jika sesiapa menyerbu keluar dari pentas, seperti yang diketahui oleh 'isteri-isteri', dan menjelaskan bahawa dia dan Bethenny masing-masing akan mendapat giliran untuk menyatakan apa yang ada dalam fikiran mereka.

'Kami masing-masing boleh mengatakan apa yang kami tidak dapat katakan semasa persembahan itu. Jadi itulah perkara yang benar-benar hebat ialah anda dapat membersihkannya dan apa yang disalah anggap, anda dapat menyuarakan apa yang berlaku dalam hidup anda pada masa itu, 'jelas LuAnn. 'Ia adalah masa pembersihan yang hebat, jenis detoks untuk saya. Saya suka perjumpaan semula, jadi ia adalah bahagian kegemaran saya.”Berikutan episod minggu lepasRHONY, bintang bersama LuAnn, termasuk Sonja Morgan , Dorinda Medley , Dale Mercer , dan Tinsley Mortimer , membincangkan tingkah lakunya pada siri itu semasa penampilan di Selepas Tayangan .

“Kami semua berasa seperti minion dan [LuAnn] melayan kami seperti peminat tetapi dia tidak melihatnya!” Sonja berkata tentang LuAnn dan isu kelayakannya yang jelas.

'Saya fikir dia percaya sepenuhnya semua gembar-gembur tentang kabaret dan bahawa dia seorang bintang besar, dan dia telah melakukan kerja yang hebat. Ia sangat berjaya dan saya terkejut, secara jujur. Tetapi saya fikir itu membuatkan dia berasa bahawa dia dan Bethenny, kerana Bethenny adalah sejenis ratu, lebih pada lunas sama rata,” Dale mengesyaki. 'Dia kemudian berfikir bahawa apa sahaja yang Bethenny lakukan atau tidak lakukan, jika Bethenny tidak muncul untuk sesuatu, maka dia tidak perlu melakukannya.'

Seperti yang dilihat peminat dalam rancangan itu, LuAnn membidas Bethenny kerana meninggalkan rancangan kabaretnya untuk pulang ke rumah anak perempuannya selepas persembahan LuAnn ditangguhkan. Walaupun Bethenny merasakan dia hanya melakukan yang terbaik untuk anaknya, LuAnn langsung tidak memahami dan mencadangkan dia tidak menyokong kerjayanya.

'Terdapat kekurangan kesedaran diri. Ia hampir seperti jika ia bukan mengenainya atau tidak melibatkannya, dan tumpuannya bukan padanya, dia tidak benar-benar mempunyai minat, 'kata Dorinda.

Semasa musim 11, Dorinda cuba untuk pergi ke tempat yang lebih baik dengan LuAnn, yang dia bertelagah sepanjang musim 10 disebabkan komen yang mereka buat tabiat minum masing-masing , tetapi malangnya, tidak banyak kemajuan yang dicapai.

'LuAnn berkata dia berada dalam mod perlindungan untuk memastikan dia berada di landasan yang betul dengan ketenangannya tetapi kadang-kadang ia tidak berasa seperti itu. Rasanya dia sangat fokus padanya,” sambung Sonja.

'Dan saya faham bahawa Sonja tetapi dalam masa itu, dia kadang-kadang tidak melindungi orang lain,' jawab Dorinda. “Dia mempunyai tangan yang sangat bebas dalam memberikan pertimbangan dan menghakimi orang lain. Jadi ia berfungsi, tetapi tangan perlu berjabat antara satu sama lain.

Akhirnya, bintang-bintang RHONY telah melalui media sosial mereka semalam untuk berkongsi beberapa gambar membentuk pertemuan semula yang akan datang. Beberapa gambar tersebut ada di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Luann de Lesseps (@countessluann)

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Sonja Morgan (@sonjatmorgan)

Suri Rumah Sebenar New York Citymusim 11 disiarkan pada hari Rabu jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto.com, Ron Adar/Shutterstock.com