Kredit: ROGER WONG/INSTARimages, Instagram/MelissaGorga

Luis Ruelas diraikan Teresa Giudice 's pembenaran pada hujung minggu selepas belajar bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey penerbit Charles King mendedahkan bahawa abang Teresa, Joe Gorga , dan isteri, Melissa Gorga , sebenarnya, menyertai rancangan itu belakang isterinya tahun lalu.

Selepas terjumpa artikel di Instagram mengenai pendedahan Carlos, Luis pergi ke bahagian komen siaran itu untuk menyelar Gorgas kerana 'pembohongan' dan 'naratif palsu' mereka ketika dia dan Teresa berhenti mengikuti abang dan kakak iparnya di Instagram .

“Saya sudah cukup lama mendiamkan diri… Sedih melihat [kebenaran] ini terus membongkar struktur [keluarga] ini ke tahap yang tidak dapat dipulihkan – satu dekad pembohongan [dan] naratif palsu terhadap isteri saya. Terima kasih kerana menyinari kebenaran [Carlos King] kerana meluruskan rekod dan memberitahu kebenaran,” tulis Luis, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehSemua Tentang Suri Rumah Sebenarpada Instagram .

'Isteri saya telah dibuat untuk kelihatan seperti pembohong selama 10 tahun yang lalu,' tambahnya, bersama-sama dengan hashtag 'dibenarkan'.

Luis Ruelas Reaksi Selepas Teresa Giudice Dibuktikan Mengenai Cara Gorgas Menyertai RHONJSebagaiRHONJpeminat mungkin pernah mendengar, Carlos baru-baru ini muncul di Heather McDonald Podcast, di mana dia mengesahkan bahawa selepas menjemput Gorgas di sekeliling kamera di tengah-tengah dua musim pertama rancangan itu, Teresa benar-benar terkejut dengan penambahan mereka pada musim ketiga rancangan itu hanya seminggu sebelum pengeluaran bermula. Dia juga berkata apabila Teresa mengetahuinya, dia mendapat tahu daripada penerbit — bukan Joe dan Melissa.

Selain bersuara menentang Gorgas, Luis, serta Teresa, juga berhenti mengikuti pasangan itu di Instagram.

“Teresa Giudice [dan] Luis Ruelas telah berhenti mengikuti Melissa [dan] Joe di Instagram berikutan pertukaran penghinaan di BravoCon minggu lepas!” didedahkanBravo Suri Rumahpada Instagram , berkongsi beberapa tangkapan skrin daripadaSemua Tentang Suri Rumah Sebenar.

RHONJ Teresa Giudice dan Luis Ruelas Nyahikut Gorgas di Instagram

Semasa muncul di BravoCon minggu lalu, Teresa berkata bahawa walaupun dia berharap untuk perdamaian masa depan dengan Joe dan Melissa, dia memerlukan 'rehat' daripada drama mereka.

'Saya perlukan masa untuk sembuh,' katanya kepada Entertainment Tonight.

Sementara itu, semasa wawancaranya sendiri dengan Access Hollywood, Joe menuduh Teresa menanam 'benih' untuk perselisihan mereka apabila dia mengumumkan secara terbuka dia tidak akan memasukkan Melissa dalam dirinya dan Luis Ruelas perkahwinan pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

“Dia tidak perlu berbuat demikian. Saya tidak mahu melalui jalan itu,” katanya. 'Saya cintakan dia. Ia adalah kakak saya, dan malangnya, ia menjadi lebih teruk.'

“Ia tidak baik. Ia benar-benar tidak, 'sambung Joe. 'Saya rasa seperti saya kembali ke masa kami mula-mula muncul di pameran itu, dan anda berasa tegang. Saya tidak mahu merasakan ketegangan seperti itu pada usia 48 tahun. Saya hanya mahu gembira. Tetapi malangnya, ia tidak menjadi seperti itu.'