Kredit: Charles Sykes/Bravo

Rumah Musim Sejuk bintang Craig Conover dan Lukas Gulbranson adalah bukan kawan terbaik , itu yang pasti. Tetapi nampaknya, daging lembu antara keduanya telah berpindah ke zon yang lebih serius. Baru-baru ini, Luke mencadangkan bahawa Craig bertanggungjawab membocorkan khabar angin dan cerita negatif kepada laman gosip tentang dia dan rancangan itu.

Semasa musim kedua musim sejuk rumah , keadaan menjadi sangat tegang antara Luke dan Craig. Craig menuduh Luke terlalu 'sentuhan' dengan teman wanita Paige DeSorbo dan castmate Jessica stoker . Untuk E! Berita melalui berat , pertukaran itu meledak sehingga ke tahap di mana Craig secara fizikal mengancam untuk membuang Luke 'keluar tingkap' kerana didakwa membuat wanita di dalam rumah ' tak selesa .” 'Berhenti menyentuh gadis tanpa mereka berkata mereka mahu anda menyentuh mereka,' Craig menjerit kepada Luke. 'Ia membuatkan semua orang di sini tidak selesa.'

Luke akhirnya meninggalkan rumah untuk berehat seketika selepas permusuhan dan ancaman, tetapi di sinilah keadaan menjadi menarik. Sebelum musim dan episod berkenaan disiarkan, 'sumber' mendedahkan item buta kepada akaun gosip twome , mendakwa Bravo 'f**k boi' telah dihantar pulang kerana 'gangguan seksual.'

Luke menyindir bahawa poster misteri itu mungkin Craig dan mendedahkan alasannya.Semasa rakaman Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Andy Cohen , yang mengaku mendengar khabar angin itu, terus bertanya kepada Luke 'rakan serumah' yang dia percaya berada di sebalik drama itu, kerana ia telah dibocorkan sebelum ini Rumah Musim Sejuk malah telah disiarkan.

'Saya tidak akan menuduh sesiapa, tetapi jika anda menyambungkan titik, mungkin ada sesuatu di sana. Apabila saya kembali ke rumah, kami telah keluar ke sebuah bar dan Craig menarik saya ke tepi dan berkata, 'Luke, anda tahu tiada apa yang meninggalkan rumah. Anda tahu ia adalah tempat yang selamat, tiada apa yang pernah pergi dari sini, kami semua keren, kami semua saling menyayangi.’ Saya fikir itu pelik,” jawab Luke.

Dia kemudian menambah bahawa kata-kata Craig bercanggah langsung dengan tindakannya.

'Dan kemudian apabila kami pulang ke rumah, kami menunggu untuk pergi ke rumah dan [Craig] berkata, 'Mari kita keluar dan mengambil gambar, anda, saya, dan Kyle [Cooke], ’” Luke menghuraikan. “Dan dia menyiarkannya di Instagram. Dan anda tidak sepatutnya menyiarkan gambar di Instagram [semasa penggambaran] supaya orang ramai tahu siapa yang berada di sana dan tidak di sana. Jadi, dia mendapat masalah kerana melakukannya dan diminta untuk menurunkannya. Tetapi mengapa dia melakukan itu? Dan mengapa dia berkata perkara itu kepada saya? Jadi, saya tidak menuduh, tetapi... saya mempunyai idea tentang siapa yang saya fikirkan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Pada Tonton Apa Yang Berlaku Langsung Selepas Tayangan , Luke juga mempunyai mesej untuk Craig mengenai ancamannya untuk melemparkannya keluar dari tingkap.

'Saya rasa cara terbaik untuk meletakkannya ialah maksud saya, saya agak terkejut,' katanya sebelum menyampaikan ancamannya sendiri. 'Saya tidak akan memulakannya, tetapi saya pasti saya akan menyelesaikannya.'

Bravo's Rumah Musim Sejuk disiarkan pada malam Khamis pada pukul 9 malam. EST.