Kredit: Cindy Ord/Bravo

Madison LeCroy dihidangkan padanya perkahwinan yang akan datang kepada Brett Randle semasa menghadiri Pesona Selatan panel di BravoCon — dan dia segera dipanggil untuk pelakon kekurangan jemputan oleh bintang bersama Craig Conover .

Semasa dia mendedahkan berapa lama dia perlu pergi sehingga hari besarnya, Craig menyebut bahawa dia dan rakan pelakon mereka belum menerima jemputan mereka dan bergurau dengan Shep Rose tentang kemungkinan merempuh acara Madison sebagai Naomie Olindo seolah-olah mengelak soalan tentang teman lelaki barunya .

“Saya sudah bersedia. Saya seperti empat minggu keluar,” dedah Madison.

'Kami masih tidak mempunyai jemputan, walaupun, sekiranya anda tertanya-tanya,' sampuk Craig.

Tetapi menurut Madison, perkahwinannya akan menjadi 'sangat intim.'Namun, Craig tidak menghargai diketepikan dari majlis perkahwinan dan memberitahu ahli penonton panel, 'Saya akan muncul.'

“Shep… Mari kita muncul,” sambungnya, menoleh ke arah rakannya.

'Kami terhempas,' Shep bersetuju.

Dan pada ketika itu, Madison bergurau bahawa jika mereka berdua akan terhempas dia dan Brett hari besar, mereka boleh bawa bekas teman lelakinya , Austen Kroll .

'Anda juga boleh membawa Austen dan membuang sepana di sana,' Madison mencadangkan, dengan ketawa sudah tentu.

'Austen akan menjadi pembawa cincin,' kata Craig, sambil menambah bahawa mereka akan 'membawa kru kamera.' Dia juga bertanya, 'Mengapa kita tidak merakamnya sahaja?'

Juga dalam panel, Naomie enggan menjawab soalan tentang seseorang tertentu — walaupun berkenaan dengan potensi peranannya dalam musim hadapanPesona Selatan .

'Saya tidak tahu,' jawab Naomie apabila ditanya sama ada dia akan disertai oleh ahli pelakon baharu untuk musim sembilan.

SebagaiPesona Selatanpeminat mungkin tahu, Naomie dilaporkan berkencan Frank Kenan daripada keluarga Kenan yang terkenal di Universiti North Carolina. Trafik Media adalah antara orang pertama yang berpotensi mengenal pasti lelaki misteri Naomie, yang kebetulan diikuti di Instagram oleh Jurukamera Eubanks dan Taylor Ann Green .

Walaupun nama Frank tidak disebut semasa panel, Shep menjelaskan bahawa dia tahu siapa dia.

'Hebat, hebat, hebat manusia saya sudah lama mengenalinya,' kongsinya.

Dan apabila Shep ditanya sama ada dia berharap dia akan menjadi sebahagian daripada musim kesembilan, dia berkata, 'Saya berharap itu untuk sesiapa sahaja yang mahukan itu.'

Hospitaliti Selatan , Cam Bonaparte 's spinoff daripadaPesona Selatan, tayangan perdana pada hari Isnin, 28 November, pada 9/8c di Bravo.