Madison LeCroy menganjurkan sesi 'Tanya Saya [Soalan]' di Kisah Instagramnya pada 10 Oktober, di mana dia bercakap tentang Pesona Selatan dan keluarga dia .

Menjelang episod akhir musim kelapan , bahagian dua pertemuan semula dramatik itu, Madison menjawab pengikut yang menyoalnya tentang dirinya peranan dalam rancangan itu , rakan lakonnya dan rancangannya untuk membina keluarga bersamanya bakal suami , Brett Randle .

“Mengapa anda tidak membuat penggambaran lebih lanjut mengenai musim ini [Pesona Selatan]?” seorang bertanya pada 10 Oktober.

'Keluarga diutamakan,' jawab Madison, bersama dengan video Brett di dapur rumah Charleston bernilai $1.5 juta mereka .

Seperti yang peminat mungkin dengar, Brett tidak berminat dalam muncul di Bravo. Jadi, apabila ia datang kepada jalan cerita Madison, dia tidak dapat menyertakan banyak perkara yang berlaku dalam hidupnya dan tidak dilihat hampir sama seperti dia tahun lepas.Madison LeCroy Menjelaskan Mengapa Dia Kurangkan Penggambaran Southern Charm

Orang lain ingin tahu, 'Dengan siapa anda paling rapat dengan pelakon itu?'

Dan bersama-sama dengan tangkapan skrin dia pada panggilan telefon lebih sejam dengannya Patricia Altschul , Madison berkata mereka berdua sedang menikmati 'kata-kata kasar mingguan' mereka.

Madison LeCroy Mengatakan Patricia Altschul ialah Bintang Bersama Pesona Selatan Terdekatnya

Orang lain ingin tahu tentang bila dia dan Brett akan mula mencuba untuk mendapatkan lebih banyak anak (dia sudah berkongsi anak lelaki Hudson dengan bekas suami Josh Hughes ).

“Berapa cepat kamu bercakap sayang?!” mereka telah bertanya.

'Saya berharap kita akan bermula dalam masa setahun atau lebih ... Saya mempunyai perasaan saya akan mempunyai semua lelaki,' kongsi Madison.

Pesona Selatan Madison LeCroy Berkongsi Bila Dia Akan Mempunyai Lebih Ramai Anak

Bagi 'penyesalan fesyen terbesarnya dari musim lalu [Pesona Selatan], 'Madison berkata ia adalah 'Jus Kumbang' melihatnya musim tujuh perjumpaan .

Madison LeCroy Menyesali Penampilan Perjumpaan Pesona Selatan Jus Kumbang

Semasa Soal Jawab juga, Madison disoal tentang bibirnya yang bengkok.

'Mengapa bibir anda condong kepadanya apabila anda bercakap?' tanya seorang peminat.

'Baru dilahirkan dengan bibir yang bengkok (sama seperti ayah saya),' jelasnya.

Pesona Selatan Madison LeCroy mengenai Mengapa Dia Mempunyai Bibir Bengkok

ThePesona Selatan perjumpaan musim lapan diakhiri dengan bahagian dua pada hari Khamis, 13 Oktober, di Bravo.