Tepat dua minggu selepas itu Sheila Downs menuduhnya menipu dia, Kahwin Pandangan Pertama bintang musim lima Nate Duhon akhirnya bertindak balas.

Jika anda ingat, Sheila didedahkan awal bulan ini bahawa seorang wanita menghubunginya untuk memberitahunya bahawa Nate telah curang dengannya sepanjang perkahwinan mereka. Lebih teruk lagi, Nate mengakui segala-galanya mengikut Sheila. Nah, Nate akhirnya membuka laman sosialnya hari ini untuk mendedahkan dia telah memfailkan perceraian, sambil mendakwa perselingkuhan tidak memainkan peranan dalam keretakan rumah tangganya.

Nate tweeted : “Sebelum sebarang kenyataan dibuat mengenai saya, kami tidak lagi tinggal bersama dan saya sudah memfailkan cerai. Ini diketahui oleh kedua-dua pihak, peguam saya, dan peguam untuk persembahan itu. Sebab yang menyebabkan saya memfailkan permohonan cerai daripada Cik Downs juga difahami secara menyeluruh oleh semua pihak. Kafir bukan alasan, dan saya juga tidak pernah mengakui perkara sedemikian. Terima kasih kepada anda yang telah menunjukkan sokongan sepanjang masa yang sukar ini.

Tangkapan skrin kenyataannya ada di bawah -

kenyataan cerai nate mafsSheila bagaimanapun tidak membeli apa yang Nate jual. Dia menjawab seketika selepas dia menyiarkan kenyataannya dengan jelas bahawa dia hanya memilih untuk memfailkan perceraian sebaik sahaja dia menyedari dia merancang untuk memfailkan. Sheila juga menyatakan Nate memfailkan cerai pada 14 November iaitu lebih seminggu selepas dia secara terbuka menuduhnya menipunya pada 5 November.

Sheila tweeted , @Nate_MAFSmemfailkan penceraian semasa peguam saya sedang menyediakan kertas kerja pada 14/11. Dia menjerit talak setiap pertengkaran. Dia berpindah sekurang-kurangnya sedozen kali…@Nate_MAFStahu apa itu. Dan wanita itu bukan baru.

Sheila juga mengeluarkan kenyataannya sendiri di mana dia berkongsi bagaimana Nate sentiasa mengancamnya untuk bercerai, dan mendedahkan dia percaya mereka sedang mengusahakan perkahwinan mereka, memetik fakta bahawa mereka masih intim semasa pelayaran yang mereka ambil bersama pada awal November.

Sheila sudah kenyang kenyataan berada di bawah -

“Saya melihat bahawa daripada akhirnya beroperasi dalam integriti, @Nate_MAFS memilih untuk terus berbohong. Saya dan suami mempunyai masalah. ya. Dia tidak jujur ​​dan ada wanita sepanjang perkahwinan kami SELURUH. Diakui, saya tidak tahu bagaimana untuk menyerahkannya; dan seperti yang anda lihat pada rancangan itu, saya kadang-kadang menanganinya dengan buruk. Saya tidak berbangga dengan itu, tetapi saya amat berbangga dengan wanita yang mengakuinya dan telah membuat usaha sedar untuk mengubah perkara yang saya tidak suka. Apabila saya berkahwin, saya maksudkan FOREVER. Malangnya saya seorang sahaja. Jika anda menonton rancangan itu kembali, kehancuran saya di balkoni adalah kerana Nathan berkata bahawa dia mahu bercerai. Itu adalah yang pertama daripada mungkin 40+ kali. Dan kemudian datang wanita dan malam-malam dia akan mengabaikan panggilan saya, menyekat nombor saya, terlibat dalam aktiviti terlarang, atau tidak pulang ke rumah sama sekali. Satu pelayaran, kami rapat.

Kami mengakui mempunyai masalah, tetapi saya berjuang untuk perkahwinan saya hanya untuk mempunyai seorang wanita yang telah menghubungi saya sebelum ini menelefon saya SEMULA dengan resit.. Sekarang adakah suami saya sudah mula hidup bujang? Sudah tentu! Tetapi dia tidak pernah berhenti... dan tidak seperti dia, perjanjian dengan Tuhan tidak semudah tanggal cincin perkahwinan saya dan katil orang lain... Sekali lagi, mungkin dia akan berjuang lebih keras untuk perkahwinan itu jika dia belum berpindah. . Kita tidak akan pernah tahu, tetapi dia perlu melihat Tuhan untuk itu. Dan dengan bangganya saya boleh mengatakan bahawa walaupun pada hari yang paling teruk, saya menghormati ikrar saya dan menyayangi suami saya dan saya akan melakukannya sehingga dia menunjukkan kepada saya tanpa keraguan bahawa saya bersendirian. Kecurangannya dan pengabaian perkahwinan itu membebaskan saya. Dan walaupun saya tidak teruja dengan perceraian yang akan berlaku, saya bangga dengan wanita ini yang tahu apa yang patut dia terima dan Tuhan yang telah menunjukkan kepada saya definisi sebenar cinta tanpa syarat.

Tangkapan skrin kenyataan Sheila ada di bawah. Mesti kata dari luar melihat ke dalam, versi Sheila kedengaran lebih boleh dipercayai.

mafs sheila facebook kenyataan cerai

BERITAHU KAMI – SIAPA YANG ANDA PERCAYA? SHEILA ATAU NATE?