Kredit: JOHN NACION/startraksphoto

Margaret Josephs sedang meluruskan rekod berkenaan dengan dakwaan pelakon musim keempat yang akan datang Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik , yang dijangka memberi tumpuan kepada “ Duos Dinamik ” daripada Suri Rumah Sejati francais.

Semasa muncul pada episod baru-baru ini Jeff Lewis ' Rancangan Radio SiriusXM,Jeff Lewis Live, yang Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon mengesahkan dia tidak dihubungi mengenai peranan pada musim keempat siri Peacock sebelum berkongsi jika Dolores Catania telah dihubungi dan mendedahkan sama ada dia bersedia untuk melancong ke Hong Kong untuk spinoff.

'Margaret Josephs telah mengesahkan [di Jeff Lewis'] rancangan radio bahawa dia dan Dolores Catania tidak mempunyai sebarang hubungan berhubung menyertai 'Dynamic Duos' Ultimate Girls Trip 4 di Hong Kong,'Zon Suri Rumah Sebenardidedahkan kepada pengikut mereka pada 12 Disember. 'Nampaknya khabar angin itu tidak benar!'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszoneSeperti yang dilihat dalam video daripadaSemakan Realiti, melaluiSemuanya suri rumahdi Instagram, Margaret memberitahu Membelek Keluar tawas yang tiada apa-apa yang telah disahkan apabila ia datang ke RHUGTmusim keempat , walaupun khabar angin mendakwa dia dan Dolores akan disertai oleh Suri Rumah Sebenar Potomac 's Robyn Dixon dan Ashley Darby , Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ' Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke , dan Suri Rumah Sebenar Orange County 's Emily Simpson dan Gina Kirscheheiter .

“Ia tidak disahkan. Tiada siapa yang memanggil saya. Saya ingin mendapatkan tiket ke Hong Kong. Maksud saya, Marge di Hong Kong akan menjadi menakjubkan. [Tetapi] ia tidak benar,” kongsi Margaret.

'Bahagian yang lucu ialah Dolores memanggil saya dan dia berkata, 'Adakah kita akan ke Hong Kong? Tiada siapa yang memanggil saya. Adakah seseorang menelefon anda?’ Begitulah selalunya. Dolores seperti, 'Adakah anda mendengar khabar angin ini?' Saya seperti, 'Telefon saya tidak berdering. Saya belum menerima tiket kelas pertama saya,'” Margaret menyambung.

Dia kemudian menambah bahawa jika dia mendapat panggilan daripada Peacock, dia tidak akan teragak-agak untuk mendaftar ke musim keempatRHUGT.

'Maksud saya, Jika mereka mahu menghantar saya, saya gembira untuk [pergi],' katanya.

Dalam lebihRHONJberita, laman Instagram Realhousewivesfranchise turut melaporkan bahawaRHONJtreler musim 13 dan gambar pelakon dijangka akan dikeluarkan minggu depan.

“Treler dan gambar pelakon The Real Housewives of New Jersey musim ke-13 dijangka akan dikeluarkan minggu depan!” menulis halaman. “Seperti yang disahkan sebelum ini, Teresa, Melissa, Dolores, Margaret dan Jennifer semuanya kembali sepenuh masa, dan akan disertai oleh Danielle Cabral dan Rachel Fuda. Jackie akan kembali sebagai kawan, bersama dengan pendatang baru Jennifer Fessler.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Real Housewives (@realhousewivesfranchise)

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka tayangan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.