Kahwin Pandangan Pertama musim pertama boleh dikatakan musim terbaik pernah memandangkan dua daripada pasangan itu masih bersama. Malangnya kejayaan musim pertama tidak dapat ditiru dengan musim kedua yang gagal total apabila anda menganggap tiada pasangan yang kekal berkahwin. Walaupun dua daripada pasangan itu pada mulanya tinggal bersama selepas pertunjukan itu, ketiga-tiga mereka kini bercerai dengan pasangan MAFS mereka. Jadi di manakah mereka hari ini? Ketahui di bawah!

Jaclyn dan Ryan:

Ia bukan cinta pandang pertama Jaclyn Methuen dan Ryan Ranellone , kerana dia tidak tertarik dengan suaminya. Memandangkan mereka menghabiskan lebih banyak masa bersama, tarikan itu nampaknya berkembang dan pasangan itu kekal berkahwin pada akhir musim 2. Malangnya, semuanya tidak berakhir dengan baik kerana pasangan itu akhirnya bercerai. Apabila bercakap tentang kehidupan mereka hari ini, Jaclyn masih menetap di New Jersey dan telah menemui cinta semula! Dia baru-baru ini berkongsi gambar dengan lelaki barunya Jon pada dia Instagram muka surat.

Jaclyn dan minat cinta barunya Jon

Dan Jaclyn tidak hamil. Kami tahu kerana dia menjawab soalan peminat yang bertanya sama ada dia menjangkakan.Ryan masih ejen hartanah di Long Island. Dia jarang menyiarkan padanya media sosial muka surat jadi yang terkini tentang kehidupan cintanya tidak diketahui.

Kemas Kini MAFS Ryan Ranelone

Foto terbaru Ryan Ranelone dari MAFS musim 2


Davina dan Sean:

Tidak seperti Jaclyn dan Ryan, Davina Davis (dahulunya Davina Kullar) dan Sean Varricchio seolah-olah tertarik antara satu sama lain pada hari perkahwinan mereka tetapi ia tidak bertahan lama. Tidak lama kemudian mereka tidak dapat bersetuju dengan pengaturan hidup kerana Davina tinggal di Manhattan manakala Sean tinggal di New Jersey. Mereka hampir tidak melihat satu sama lain dan jadi tidak menghairankan bahawa perkahwinan mereka runtuh.

Cepat ke hari ini dan nampaknya Davina telah menemuinya dengan gembira selama-lamanya! Davina sudah berkahwin dengan Donald Davis dan pasangan itu baru-baru ini meraikan ulang tahun ke-1 mereka pada Oktober lalu. Baik untuk dia! Anda boleh bersaing dengan Davina melalui dia Instagram muka surat.

Davina dan suaminya Donald Davis baru-baru ini menyambut ulang tahun 1 tahun

Untuk jadilah , dia masih bekerja dalam bidang perubatan dan disiarkan padanya Twitter beberapa tahun yang lalu bahawa dia tidak lagi mempunyai apa-apa kaitan dengan rancangan itu dan sejak itu telah berpindah. Dia agak peribadi tentang kehidupan cintanya walaupun kami perasan dia telah menyiarkan gambar dengan wanita cantik dalam gambar di bawah sepanjang tahun. Tiada khabar berita mengenai status hubungan mereka.

Kemas kini MAFS musim 2 Sean Varricchio

Bintang MAFS musim 2 Sean Varricchio


Jessica dan Ryan:

Kedua-duanya Jessica Castro dan Ryan DeNino juga mendapati antara satu sama lain menarik tetapi mereka seolah-olah tidak boleh mendapatkan atau kekal di halaman yang sama. Kedua-duanya sering bertelagah dan kadangkala berubah dari sifar kepada seratus. Namun begitu mereka tetap bersama tetapi kemudiannya bercerai. Jessica juga menuduh bekas suaminya curang antara lain.

Selepas persembahan, keadaan menjadi lebih buruk dan Jessica memfailkan perintah sekatan terhadap Ryan kerana mengancam untuk membunuhnya dan membahayakan keluarganya. Sudah tentu Ryan menafikan dakwaan tersebut.

Kemas Kini Jessica Castro MAFS Musim 2

Gambar terbaru bintang MAFS Jessica Castro

Jessica sedang meneruskan kerjaya lakonan dan peragaan dan masih menetap di New York City. Dia baru-baru ini mengumumkan bahawa dia telah dipilih sebagai Koresponden rasmi untuk @ theheatindextv . Jessica kini sedang berpacaran dan menjalinkan hubungan jarak jauh tetapi lebih suka merahsiakannya. Teruskan perempuan! Anda boleh bersaing dengannya melalui dia Instagram .

Untuk Ryan , tidak banyak yang diketahui tentang keadaan semasa kehidupan cintanya. Dia bagaimanapun sangat aktif padanya Instagram halaman walaupun tidak begitu aktif pada beliau Twitter lagi di mana sangat lantang tentang sokongannya kepada Trump semasa pilihan raya lalu.

Ryan DeNino Kemas Kini MAFS 2

Gambar terbaru Ryan DeNino


Walaupun tiada satu pun perkahwinan dari musim ini berakhir dengan kejayaan, satu perkara yang positif ialah wanita kelihatan telah menjalin persahabatan sepanjang hayat! Jessica , Davina dan Jaclyn telah kekal berkawan sejak rancangan itu dan kerap melepak seperti yang anda boleh lihat dalam foto di bawah. Saya mesti mengatakan saya suka bahawa wanita ini menjadi kawan. Anda boleh membaca tentang musim 1 dan musim 5 kemas kini di sini!

Kahwin Pandangan Pertama musim 2 wanita melepak

BERITAHU KAMI – APAKAH PEMIKIRAN ANDA MENGENAI KEMASKINI PELAKSANAAN MAFS MUSIM 2?