Persembahan mesti diteruskan.

Hanya beberapa hari selepas musim lalu Kahwin Pandangan Pertama pasangan Nate dan Sheila diumumkan perceraian mereka bersama beberapa tuduhan menipu , tarikh tayangan perdana untuk musim keenam baru sahaja didedahkan!

Rangkaian Sepanjang Hayat baru sahaja mengumumkan bahawa MAFS musim 6 akan debut pada hari Selasa, 2 Januari pada 9/8c. Seperti biasa, istimewa mencari jodoh akan disiarkan sejurus sebelum tayangan perdana musim keenam pada 8/7c.

Musim yang akan datang juga menuju ke Boston.

Siaran akhbar itu menjanjikan, 'Dalam musim keenam 'Married at First Sight,' perseorangan kawasan Boston yang mendambakan perkongsian sepanjang hayat bersetuju dengan cadangan provokatif: berkahwin secara sah dengan orang yang tidak dikenali pada saat pertama kali mereka bertemu.'Pakar yang kembali termasuk ahli sosiologi Dr Pepper Schwartz dan kaunselor perkahwinan Pastor Calvin Roberson yang akan disertai oleh ahli psikologi dan Profesor yang berpangkalan di Boston Dr Jessica Griffin .

Di sini kami berharap pasangan baharu ini akan lebih baik daripada mereka musim 5 pasangan hanya sebagai satu pasangan,Anthonydan Ashley , kekal bersama.

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERUJA MENGENAI MUSIM BARU MAFS?